atlantic_logo_grey Created with Sketch.

Melem
na prvi dodir

Besprijekorna njega za kožu koja svakodnevnom upotrebom omogućava da koža bude hidratizirana, nahranjena i otporna na vanjske utjecaje.

Asortiman

Melem classic

Vrhunska blagotvorna Melem formulacija pruža trenutan osjećaj ugode, njeguje i hrani kožu, ostavljajući je nježno mekom i glatkom. Odaberite Melem u kutijici, tubi ili sticku – kako bi uvijek bio pri ruci.

Melem s esencijalnim uljima

Nježna Melemova formula obogaćena esencijalnim uljima kadulje, ružmarina i lavande idealan je ritual njege kože koji će vas opustiti i osvježiti. Mediteranska ulja savršeno njeguju kožu kako bi ona bila hidratizirana i zaštićena.

Melem za tuširanje

Svojom blagom pjenom nježno čisti kožu pod tušem i štiti je od isušivanja. Sadrži dragocjena prirodna ulja nevena, masline i ricinusa koja hrane i njeguju kožu, a dolazi i u kombinaciji s esencijalnim uljima lavande, ružmarina i kadulje.

Melem sapun

Sapun od prirodnih sastojaka namijenjen je njezi i čišćenju lica, tijela i ruku. Bogata i blaga formulacija s ricinusovim uljem i neodoljivim Melem mirisom nježno čisti ostavljajući osjećaj hidratizirane i zdrave kože.

Klub sretnih korisnika

Skupljajući Melem bodove, ostvarujete pravo na preuzimanje Melem darova!

REGISTRIRAJTE SE