NAJNJEŽNIJI MELEM – MELEM INTIMA

Osjetljivo intimno područje, kako žena tako i muškaraca, zahtjeva posebnu njegu koja ne narušava osjetljivu mikrobiotu, ne isušuje delikatnu kožu te ne izaziva iritacije prilikom svakodnevne higijene intimnog područja.

Uzevši u obzir sva znanstvena saznanja, Melem je razvio inovativne prirodne formulacije koje će u formi losiona za pranje i praktičnih vlažnih maramica pružiti najnježniju njegu osjetljivom intimnom području.

Nježna Melem formulacija losiona za intimno pranje bez alkalnih sapuna prilagođena je svakodnevnoj njezi intimnog područja. Losion je obogaćen mliječnom kiselinom i inovativnim sastojkom s blagim antimikrobnim djelovanjem koji ne utječe na laktobacile iz prirodnog sastava mikrobiote. Kompleks njegujućih ulja ricinusa, masline i marelice, uz dodatak glicerina, aloe vere i ksilitola, obnavlja i vlaži osjetljivu kožu te štiti hidrolipidni sloj. Blagog mirisa, novi Melem losion idealan je za higijenu intimnog područja žena i muškaraca.

Praktične za uporabu, Melem Intima maramice nježno će osvježiti intimno područje, bez potrebe za ispiranjem. Formulacija bogata mliječnom kiselinom, njegujućim uljima i biljnim ekstraktima neće narušiti prirodnu ravnotežu intimnog područja, izazvati iritacije ili isušiti osjetljivu kožu. Dvadeset vlažnih maramica u pakiranju s poklopcem koji zadržava svježinu proizvoda, mogu vam uvijek biti pri ruci za najnježniju intimnu njegu, posebice tijekom putovanja ili zahtjevnog dnevnog rasporeda.

Nove Melem Intima proizvode potražite u drogerijama i većim trgovinama.

Melem Melem,
18. rujna 2020.

Možda će vas zanimati

Istražite sve

Možda će vas zanimati

Istražite sve

Melem Intima maramice 25 kom

Nježne Melem Intima maramice obogaćene su mliječnom kiselinom koja održava prirodni, uravnoteženi pH intimnog područja te su tako prilagođene za svakodnevnu njegu osjetljivog, intimnog područja. Kompleks njegujućih ulja ricinusa, masline i marelice, uz dodatak glicerina, aloe vere i ksilitola, obnavlja i vlaži osjetljivu kožu te štiti hidrolipidni film.

(34)
/ 2

Melem losion za intimnu njegu 200 ml

Nježna Melem formulacija bez alkalnih sapuna prilagođena je svakodnevnoj njezi intimnog područja. Losion je obogaćen mliječnom kiselinom i inovativnim sastojkom s blagim antimikrobnim djelovanjem koji ne utječe na laktobacile iz prirodnog sastava vaginalne mikrobiote. Kompleks njegujućih ulja ricinusa, masline i marelice, uz dodatak glicerina, aloe vere i ksilitola, obnavlja i vlaži osjetljivu kožu te štiti hidrolipidni film.

(32)
/ 2

MELEM OBAVIJESTI

Doznajte prvi sve novosti o Melem proizvodima, posebnim ponudama i nagradnim natječajima.