PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA – „Melem & CRO SKI

MELEM & CRO SKI vas nagrađuju s 10 poklon paketa!

**PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA – „Melem MEN“**

Članak 1. ORGANIZATOR: Nagradni natječaj priređuje i organizira: Neva d.o.o., Obrtnička ulica 37, HR – 10437 Rakitje, OIB 76563451215

Članak 2. TRAJANJE, SVRHA I MJESTO PROVOĐENJA NAGRADNOG NATJEČAJA: Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije Organizatora. Nagradni natječaj traje od 21.01.2022. do 25.01.2022. u 12:00 sati na društvenoj mreži Facebook, a odnosi se na cijelo područje Republike Hrvatske.

Članak 3. PODRUČJE PROMOCIJE: Pravila nagradnog natječaja će biti dostupna na web stranici Organizatora.

Članak 4. FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR: Fond nagrada sastoji se od Melem MEN Mystic 2in1 hair and body wash, MELEM MEN Mystic deo spray, MELEM & CRO SKI majice i MELEM & CRO SKI kape za 10 dobitnika/ca. Nagrada se ne može zamijeniti za novac, drugu robu ili drugu uslugu.

Članak 5. PRAVO SUDJELOVANJA: Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koje su registrirane na društvenoj mreži Facebook (link: www.facebook.com), osim članova Organizatora, kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

Članak 6. KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU: Za sudjelovanje u natječaju potrebno je u komentaru nagradnog natječaja odgovoriti na ono što se traži u opisu objave.

Članak 7. ODABIR DOBITNIKA: Nagrada će se dijeliti prema odluci žirija (bira se najkreativniji odgovor) koji čine 2 člana tvrtke Neva d.o.o. Dobitnik će biti proglašen 25.01.2022. iza 12 h. Dobitnik/ca je autor/ica komentara koji/a osvaja Melem MEN Mystic 2in1 hair and body wash, MELEM MEN Mystic deo spray, MELEM & CRO SKI majicu i MELEM & CRO SKI kapu.


Članak 8. KAKO PREUZETI NAGRADU: Dobitnik nagrade bit će obaviješten na službenom Facebook profilu (objavljen u komentaru nagradnog posta) te će mu nagrada biti dostavljena na kućnu adresu.

Članak 9. SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU: Sudionici koji sudjeluju u nagradnom natječaju ne mogu zahtijevati nagradu drugačiju od one koja je navedena u ovim Pravilima od strane Organizatora. Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju ova Pravila.

Članak 10. PUBLICITET: Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da će se, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime i prezime od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade.

Članak 12. MALODOBNI SUDIONICI U NAGRADNOJ IGRI: Maloljetnici imaju pravo sudjelovati u nagradnoj igri u skladu sa zakonom.

Članak 13. POREZI: Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

Članak 14. U SLUČAJU SPORA: U slučaju spora između Organizatora i sudionika nagradnog natječaja nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Članak 15. MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA: Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradnog natječaja biti obaviješteni putem službene Instagram stranice.

Članak 16. IZMJENE PRAVILA: Organizator zadržava pravo promijeniti pravila natječaja.

Članak 17. ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA: Za potrebe sudjelovanja u nagradnom natječaju Organizator obrađuje poslane osobne podatke osoba koje sudjeluju u natječaju. Obrada osobnih podataka nužna je za pristup ovom nagradnom natječaju, i to obrada sljedećih podataka: naziv profila na Instagramu odnosno ime i prezime te, u slučaju dobitka nagrade, uz ime i prezime i adresa za dostavu nagrade. Organizator jamči zaštitu osobnih podataka u skladu s važećim propisima. Organizator će navedene osobne podatke obrađivati isključivo za potrebe provedbe ovog nagradnog natječaja (izbor dobitnika, obavještavanje o nagradama te preuzimanje nagrade). Po završetku nagradnog natječaja i nakon objave pobjednika podaci sudionika se brišu, a podaci pobjednika se čuvaju u bazi narednih 25 dana zbog ograničenja sudjelovanja u drugim natječajima u tom periodu nakon čega se i oni brišu. Prikupljeni podaci neće se koristiti u bilo koje druge svrhe osim navedenog. Organizator osobne podatke sudionika neće prosljeđivati trećim osobama, osim ako je to neophodno za provedbu nagradnog natječaja ili je takve podatke obvezan dostaviti u skladu s važećim propisima.

Članak 18. NAPOMENA: Ovaj nagradni natječaj organizira, promiče i sponzorira Organizator, a ne Facebook. Facebook, kao neovisni voditelj obrade također obrađuje Vaše podatke (s uvjetima koje ste prihvatili tijekom registracije na društvenu mrežu), no Organizator na takvu obradu podataka nema utjecaj. U odnosu na Organizatora, Vaše podatke koje dajete isključivo društvu Neva d.o.o. za potrebe potpune sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju. . Podnošenje podataka za ovaj nagradni natječaj je dobrovoljno. Dobitnici će biti objavljeni putem Instagram stranice Organizatora, na što su pristali sudjelovanjem u nagradnom natječaju. Ako sudionik smatra da je obrada baze podataka u suprotnosti sa zaštitom njegove privatnosti ili u suprotnosti sa zakonom, može se obratiti Organizatoru ili Agenciji za zaštitu osobnih podataka i zatražiti objašnjenje.

Melem Melem,
21. siječnja 2022.

Možda će vas zanimati

Istražite sve

Možda će vas zanimati

Istražite sve
NOVO

Melem MEN deo spray Mystic Woods

Melem Men Mystic Woods dezodorans u spreju svojim snažnim, osvježavajućim mirisom duboke šume te nježnom formulacijom s biranim prirodnim sastojcima pruža neodoljivu svježinu. Obogaćen vitaminom E, pantenolom, aloe verom i ekstraktom pamuka, pruža potpunu njegu koži pazuha te zaštitu od neugodnih mirisa. Ne sadrži aluminij. Dermatološki ispitano.

(0)
/ 2
NOVO

Melem MEN Mystic Woods 2u1 hair&body wash

Melem Men Mystic Woods gel za tuširanje i pranje kose oduševljava sva vaša osjetila tajanstvenom svježinom koja izvire iz duboke šume. 2u1 formulacija idealna je za njegu kože i kose jer je bogata prirodnim sastojcima koji štite kožu od isušivanja, a kosi daju sjaj. Muževan miris zadovoljit će svakog muškarca koji voli moćne, odvažne note iz kojih izvire nepresušna energije i svježina. Budite spremni za uživanje!

(1)
/ 2