Pravilnik nagradnog natječaja "Melem i Konzum daruju ljeto iz snova!"

Iskoristite idealnu priliku koju vam pružaju Hotel Medora, Konzum i Melem te doživite ljeto iz snova, a kao uspomenu ponesite brončani ten. Sve što trebate napraviti je objaviti na Melem Facebook stranici ili svom Instagram profilu uz #melemLjeto omiljeni Melem Sun ili bilo koji drugi Melem proizvod u razdoblju od 13. do 27. kolovoza 2020. godine. Kreativnost fotografije i popratnog opisa ocijenit će Konzum i Melem žiri te tri najkreativnije objave nagraditi obiteljskim vikend aranžmanom u predivnom hotelu Medora u Podgori. More, sunce i nezaboravan odmor su vam pri ruci, baš kao i omiljeni Melem proizvodi. Neka Melem ljeto počne!

 

MELEM I KONZUM DARUJU LJETO IZ SNOVA!

 

Članak 1: ORGANIZATOR Nagradni natječaj priređuje i organizira: Neva d.o.o., Obrtnička ulica 37, HR – 10437 Rakitje, OIB 76563451215

 

Članak 2: TRAJANJE, SVRHA I MJESTO PROVOĐENJA NAGRADNOG NATJEČAJA Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije Organizatora. Nagradni natječaj traje od 13.8. do 27.8.2020. u 20.00 sati, a odnosi se na cijelo područje Republike Hrvatske.

 

Članak 3: PODRUČJE PROMOCIJE Pravila nagradnog natječaja će biti dostupna na Facebook stranici Organizatora te web stranici www.melem.com.

 

Članak 4: FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR Fond nagrada sastoji se od: 3 x dugi vikend u hotelu Medora Auri Podgora, koji uključuje dolazak u četvrtak te odlazak u nedjelju istog tjedna po izboru dobitnika i prema raspoloživosti soba u hotelu; u obiteljskoj sobi s pogledom na more, piće dobrodošlice, neograničeno korištenje wellnessa, korištenje vanjskih grijanih bazena, poludnevni najam bicikala te 10% popusta na konzumaciju hrane i pića u restoranu “Taste”. Nagrada se ne može zamijeniti za novac, drugu robu ili drugu uslugu. Nagrada se treba iskoristiti najkasnije do 31.10.2020. godine.

 

Članak 5: PRAVO SUDJELOVANJA Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koje su registrirane na društvenoj mreži Facebook ili Instagram (link: www.facebook.com ili www.instagram.com ), osim članova Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

 

Članak 6: KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU Za sudjelovanje u natječaju potrebno je biti pratitelj Melem Facebook ili Instagram stranice, u komentaru posta koji komunicira nagradni natječaj objaviti fotografiju omiljenog Melem proizvoda uz kreativni opis zašto vam je baš taj proizvod omiljeni. Fotografiju možete objaviti na vlastitom Instagram profilu uz označavanje @melem_official profila te @konzum profila uz nagradni hešteg #melemLjeto i #medoraauri

 

Članak 7: ODABIR DOBITNIKA Nagrade će se dijeliti prema odluci žirija (bira se najkreativniji odgovor) koji čine 2 člana tvrtke Neva d.o.o. i Konzum d.d. Dobitnik će biti proglašen 28.8.2020. iza 12h.

 

Članak 8: KAKO PREUZETI NAGRADU Dobitnici triju nagrada biti će obaviješteni na službenom Melem Facebook i Instagram profilu (objavljeni u komentaru nagradnog posta), te nakon što Organizatoru dostave pune kontakt podatke, Organizator će mu putem e-maila dostaviti upute o korištenju nagrade.

Članak 9: SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU Sudionici koji sudjeluju u nagradnom natječaju ne mogu zahtijevati nagradu drugačiju od one koja je navedena u ovim Pravilima od strane Organizatora. Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju ova Pravila.

 

Članak 10: PUBLICITET Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime i slika mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade.

 

Članak 12: MALODOBNI SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU Maloljetnici imaju pravo sudjelovati u nagradnom natječaju u skladu sa zakonom.

 

Članak 13: POREZI Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

 

Članak 14: U SLUČAJU SPORA U slučaju spora između Organizatora i sudionika nagradnog natječaja nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

 

Članak 15: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradnog natječaja biti obaviješteni putem službenog Facebook i Instagram profila.

 

Članak 16: IZMJENE PRAVILA Organizator zadržava pravo promijeniti pravila natječaja.

 

Članak 17: NAPOMENA Ovaj Nagradni natječaj nije ni na koji način povezan s Facebookom (ni Instagramom), Facebook i Instagram ga ne promiču niti sponzoriraju. Vaše podatke koje dajete isključivo za potrebe potpune funkcionalnosti ovog natječaja, dajete tvrtki Neva d.o.o., a ne Facebooku/Instagramu. Podnošenje podataka za ovaj nagradni natječaj je dobrovoljno. Sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionici daju dobrovoljnu i izričitu privolu kojom informirano i nedvosmisleno daju pristanak za obradu svojih osobnih podataka u svrhu provođenja natječaja te daljnjeg informiranja javnosti o tijeku i rezultatima natječaja. Dobitnici će biti objavljeni i putem Instagram profila Organizatora, za što su dali izričitu suglasnost sudjelovanjem u nagradnom natječaju. Sudjelovanjem u natječaju sudionici izričito izjavljuju kako se opisano postupanje s njihovim osobnim podacima neće smatrati povredom osobnih podataka. Ako sudionik smatra da je obrada baze podataka u suprotnosti sa zaštitom njegove privatnosti ili u suprotnosti sa zakonom, može se obratiti Organizatoru ili Agenciji za zaštitu osobnih podataka i zatražiti objašnjenje. Organizator neće otkriti ili ustupiti podatke trećim osobama. Sudjelujući u natječaju, sudionik prihvaća i odobrava da se podaci koje pruži, koriste isključivo u svrhu promotivnih aktivnosti Organizatora i za korištenje osvojene nagrade.

Melem,
13. kolovoza 2020.

Možda će vas zanimati

Istražite sve

Možda će vas zanimati

Istražite sve