Pravilnik natječaja "Skupi ih sve"

Uključi se u natječaj na Instagramu, skupi sva tri pastelna Melema od 10 ml i osvoji vrijedan poklon-paket!

1) Organizator
Nagradni natječaj priređuje i organizira Neva d.o.o., u daljnjem tekstu: Organizator.

2) Opis natječaja
Sudionici natječaja se prijavljuju objavljivanjem fotografije na društvenoj mreži Instagram. Natječaj se odvija od 11. do 31. ožujka kroz tri kruga, svaki krug traje 7 dana. Najkreativnije fotografije po mišljenju članova žirija Organizatora osvajaju nagrade. O pobjedniku odlučuje tročlani žiri koji čine djelatnici marketinga Neva d.o.o. Dodijelit će se ukupno tri (3) nagrade. 

3) Kako sudjelovati?
Prijava se vrši objavljivanjem fotografije na društvenoj mreži Instagram. Fotografija mora biti javna, mora sadržavati sva tri Melema od 10 ml iz pastelne linije (pastelno roza, ljubičasta i tirkizna boja) i mora sadržavati hashtagove #lovemelem i #pastellife. Broj fotografija objavljen s jednog profila je neograničen, no isti profil ne može biti dobitnik u više krugova natječaja. Sudjelovanjem u natječaju natjecatelji daju pristanak da se njihove fotografije koriste na društvenim mrežama Melema, kao i na web stranici Melema. 

4) Rokovi
Trajanje natječaja: od 11. ožujka do 31. ožujka 2019. Natječaj sadrži 3 kruga. Moguće je sudjelovati u svakom krugu:

1. krug traje od 11. 3. do 17. 3. do 23:59.
2. krug traje od 18. 3. do 24.3. do 23:59.
3. krug traje od 25.3. do 31.3. do 23: 59.
 

U tom periodu radovi će se moći prijavljivati. Pobjednik svakog kruga će biti objavljen prvi radni dan nakon završetka kruga (18.3., 25.3. i 1.4.). Imena dobitnika objavit će se na Instagram profilu Melema (@melem_official) putem Instagram storyja. 

5) Nagrada
Nagrade su poklon paketi koji se sastoje od: Melem ručnika 93x47,5 cm te kolekcije Melem Ruža (Melem za tuširanje s dragocjenim esencijalnim uljem ruže 250 ml, Melem s esencijalnim uljem ruže 35 ml, Melem za usne Ruža 4,5 g i Melem dragocjeno suho ulje Ruža 100 ml). Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac. Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama. Dobitnici će biti pozvani da u roku tri dana u direct message na Instagramu, na profilu @melem_official dostave podatke za dostavu nagrade. Nagrada će biti poslana poštom. Rok za dostavu nagrade je 60 dana od dana kada je dobitnik poslao adresu. Za više informacija o načinu na koji Organizator obrađuje osobne podatke, pogledajte članak niže.  

6) Obrada osobnih podataka
Voditelj obrade osobnih podataka koje sudionici dostave tijekom nagradnog natječaja je Organizator.

Osobne podatke koje sudionik dostavi Organizatoru sukladno članku 5, Organizator će obrađivati isključivo u svrhu odabira dobitnika i nakon toga, slanja nagrada dobitnicima, i to sukladno ovim Pravilima natječaja.

Organizator će, nakon slanja nagrada dobitnicima, a najkasnije u roku od 3 mjeseca od dana pisanog dokaza o prijemu nagrade, izbrisati i osobne podatke dobitnika. Dostavljanje osobnih podataka je dobrovoljno. Osobni podaci sudionika bit će obrađivani isključivo sukladno propisima o zaštiti osobnih podataka, u svrhu naznačenu iznad i u mjeri i za vrijeme koje je neophodno. Dobitnik prihvaća da korištenje nekog od navedenih prava za posljedicu može imati nemogućnost preuzimanja nagrade osvojene u nagradnom natječaju. Osobni podaci dobitnika mogu biti ustupljeni trećim licima - dostavnim službama koje će dobitnicima nagradnog natječaja dostavljati nagrade.

7) Opći uvjeti natječaja
Natječaj je otvoren za sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini koje za vrijeme natječaja ispune sve potrebne uvjete za sudjelovanje. Melem smije koristiti fotografije u bilo koju svrhu na svojim stranicama (uz obavezno navođenje autora) te u drugim medijima isključivo u svrhu promocije natječaja ili nekog od budućih natječaja. U natječaju nemaju pravo sudjelovati zaposlenici priređivača (Neva d.o.o. te Magdis d.o.o.) niti članovi njihovih obitelji.

U slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, priređivač može privremeno ili trajno prekinuti natječaj te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Priređivač zadržava pravo ukloniti sadržaje koji krše prava i propise zakonodavstva RH ili međunarodnog prava te sadržaj koji je uvredljiv, rasistički, vulgaran ili štetan na bilo koji drugi način.

Melem,
08. ožujka 2019.

Možda će vas zanimati

Istražite sve

Možda će vas zanimati

Istražite sve

Melem 10ml

Najpraktičnije rješenje za njegu osjetljive i isušene kože, kod kuće, na putovanju ili u šetnji gradom - u novom pastelnom pakiranju.

(113)
/ 1