Melem deo spray riža 150 ml

(8)

Opis proizvoda

Melem dezodorans u spreju oduševit će sva osjetila svojim profinjenim, puderastim mirisom riže i nježnom formulom obogaćenom vitaminom E, pantenolom te ekstraktima aloe vere i pamuka, za potpuni osjećaj njege osjetljive kože i svježine tijekom cijelog dana. Ne sadrži aluminij.

NOVO

Vaša iskustva

(8)

Podijelite vaše iskustvo s ovim proizvodom i osvojite dodatne bodove u Melem Klubu sretnih korisnika.

Helena

Prefin!

Nakon što sam kupila dezić iz kolekcije dragocjena ulja, kupila sam i rižin. Oduševio me. Tako finog, elegantnog mirisa. Koža suha cijeli dan. Svaka čast Melem!

5/5
02. rujna 2020.

Marta

Trnovec Bartolovečki

Deo spray riža

Kad kupujem roll on i dezodorans, uvijek budu u istoj kolekciji i isti miris. Cijela kolekcija od riže je fantastična, što zbog mirisa, što zbog lakog korištenja te naravno pristupačna je cijena za kvalitetu. Privuklo me to što nema aluminij. Nježan je za korištenje i najbitnije je da se ne čepi pumpica kod korištenja.

5/5
29. kolovoza 2020.

Martina

Krizevci

Isprobati

Bio je moj logičan odabir, rižina kolekcija me oduševila, što zbog sastava i mirisa koji je jedan od najljepših koje sam isprobala, deo je pouzdan a najbitnije dobar za zdravlje zbog sastava koji je odličan. Riža kolekcija savršena!

5/5
19. kolovoza 2020.

Stela

Koprivnica

Odlicno mirisi i sprjecava znojenje i neugodne mirise. Dosad najbolji dezodorans koji sam imala.

5/5
17. kolovoza 2020.

MELEM TRENUCI

Inspirirajte se

MELEM TRENUCI

Inspirirajte se

Možda će vas zanimati

Istražite sve

Možda će vas zanimati

Istražite sve
Melem deo spray dragocjena ulja 150 ml

Melem deo spray dragocjena ulja 150 ml

1 / 3

Melem dezodorans u spreju svojim prepoznatljivim, ugodnim mirisom te nježnom formulacijom obogaćenom vitaminom E, pantenolom, ekstraktima aloe vere i pamuka, pruža potpuni osjećaj njege osjetljivog područja pazuha te zaštite od neugodnih mirisa. Ne sadrži aluminij.

(8)
1 / 0
Melem deo spray ruža 150 ml

Melem deo spray ruža 150 ml

2 / 3

Melem dezodorans u spreju s profinjenim, romantičnim mirisom ruže, uz nježnu formulu obogaćenu vitaminom E, pantenolom, ekstraktima aloe vere i pamuka, pružit će ugodnu svježinu tijekom cijelog dana, a pritom štiti osjetljivo područje pazuha od neugodnih mirisa. Ne sadrži aluminij.

(8)
2 / 0
Melem deo spray smilje 150 ml

Melem deo spray smilje 150 ml

3 / 3

Nježna formula Melem dezodoransa u spreju, obogaćena vitaminom E, pantenolom, ekstraktima aloe vere i pamuka, sa sunčanim i toplim mirisom smilja pružit će ugodnu svježinu i zaštitu od neugodnih mirisa. Ne sadrži aluminij.

(8)
3 / 0