LJEPOTA U DVA POTEZA

Otkrijte nove Lips&Cheeks balzame sa prirodnim pigmentima koji će u trenu osvježiti vaš izgled

 

NOVE BOJE MELEMA -
LIPS&CHEEKS BALZAMI ZA LJEPOTU U DVA POTEZA
 

Melem predstavlja nove, revolucionarne balzame s prirodnim pigmentima koji će u trenu osvježiti vaš izgled – jer predivno prianjaju uz usne i osvježavaju obraze. Kremaste, svilenkaste teksture, novi Lips&Cheeks balzami dolaze u dvije nijanse – Dreamy Rose i Fresh Magnolia, za nježan dnevni ili vibrantan večernji «look». Obojite svoj svijet Melem bojama!

 

Melem predstavlja revolucionarni iskorak u njezi i ljepoti – nove Lips&Cheeks balzame u boji, obogaćene prirodnim pigmentima, čija kremasta, svilenkasta tekstura savršeno prianja uz usnice, a obrazima daje svježinu i mladolikost. Dostupni su u drogerijama, u dvije, elegantne nijanse – Dreamy Rose i Fresh Magnolia, koje u dva poteza njeguju i pružaju prirodan, svježi izgled usnama i obrazima, tj. cjelokupnom licu.

 

Pažljivo formulirani, Melem Lips&Cheeks balzami oduševljavaju kremastom, hranjivom bazom i bogatom bojom koja dolazi od visokokvalitetnih, prirodnih pigmenata. Svilenkaste teksture, izuzetno su ugodni na usnama, zaglađuju usnice i štite ih od isušivanja, dok se na obrazima brzo i lako sljubljuju s podlogom i tenom, osvježavaju bez masnog, sjajnog traga. Dovoljno ih je nanijeti direktno na lice te lagano utapkati prstima ili spužvicom za šminkanje.

 

Melem Lips&Cheeks obavezna su nadopuna svake beauty torbice jer brzo, u dva kratka poteza nude poznatu njegu, ali i promjenu izgleda te donose prirodnu svježinu, opuštenost i lepršavost, ali i puno samopouzdanja… Vrijeme je za obojiti svijet Melem bojama!

Melem,
20. veljače 2023.

Možda će vas zanimati

Istražite sve

Možda će vas zanimati

Istražite sve
NOVO

Melem Lips&Cheeks Dreamy Rose 4,5g

Idealan je za njegu usana, na kojima ostavlja decentnu boju, te uljepšavanje obraza, kojima daje profinjenu svježinu.

(22)
/ 2
NOVO

Melem Lips&Cheeks Fresh Magnolia 4,5g

Idealan je za njegu usana, na kojima ostavlja decentnu boju, te uljepšavanje obraza, kojima daje profinjenu svježinu.

(9)
/ 2

Ažuriranja Melem programa vjernosti

Izuzetno nam je zadovoljstvo obavijestiti Vas kako već duže vrijeme predano radimo na osmišljavanju novih alata koji će voditi k unaprijeđenju usluga i pogodnosti u sklopu Melem Kluba.

Klikom na gumb pročitajte uvjete razmjene bodova u Melem Klubu, te saznajte kako se možete predbilježiti za novi program vjernosti.

Saznajte više