BALZAM ZA USNE

koji vas je najviše ljubio u 2023. godini!

Recentni podaci The Nielsen Company izvješća pokazuju kako je količinski i vrijednosno Melem od siječnja do prosinca 2023. godine bio vodeća robna marka, tj. najprodavaniji balzam u segmentu njege usana. Pravi je užitak biti domaći brend, sinonim za kvalitetu i inovativnost, ali i čuvar tradicije jer već 46 godina Melem je definitivno najvjerniji zaštitnik vašim usnama.

Melem ljubi prvi! Navedeni podatak se temelji na The Nielsen Company podacima iz panela trgovina prema kojima je Melem vodeća robna marka u količinskoj i vrijednosnoj prodaji u segmentu njege usana u Hrvatskoj za razdoblje od siječnja do prosinca 2023. godine. To jednostavnim rječnikom znači da su Melem balzam za usne potrošači najviše birali, a samim time i da se najbolje prodavao tijekom 2023. godine.

Melem tim je izuzetno ponosan na ovaj podatak jer osim što brižno čuva domaću tradiciju i unaprjeđuje kvalitetu proizvodnje, ujedno nastoji ponuditi inovacije i kreirati trendove dostupne svima. Trenutno je na policama trgovina, drogerija i ljekarni dostupno devet Melem balzama za usne u tri kategorije  - osnovne njege, dermatološke njege i beauty & make-up njege. Bilo da posežete za Melemom ako vaša koža treba trenutnu njegu i zaštitu od isušivanja ili ako se želite osjećati lijepo i njegovano, Melem je prepoznat kao ime koje jamči kvalitetu.

Još od još 1977. godine pa sve do danas zdrava, lijepa i njegovana koža u samo jednom, jednostavnom potezu je u fokusu Melemove filozofije. Rezultat The Nielsen Company izvješća iz 2023. godine je pohvala radu Melem tima, ali i najbolja motivacija da Melem bude još bolji i kreativniji te da ostane dostupan svima. Jer osim što njeguje, Melem pruža čistu emociju uz koju su odrasle (i vezane) generacije.

Melem,
21. ožujka 2024.

Možda će vas zanimati

Istražite sve

Možda će vas zanimati

Istražite sve

Ažuriranja Melem programa vjernosti

Izuzetno nam je zadovoljstvo obavijestiti Vas kako već duže vrijeme predano radimo na osmišljavanju novih alata koji će voditi k unaprijeđenju usluga i pogodnosti u sklopu Melem Kluba.

Klikom na gumb pročitajte uvjete razmjene bodova u Melem Klubu, te saznajte kako se možete predbilježiti za novi program vjernosti.

Saznajte više