NOVO! MASLAC ZA USNE

Nakon godina čekanja i stotina upita, konačno je stigla prava beauty poslastica

Melem predstavlja pravu beauty poslasticu za njegu usana – bogati Melt-in Butter, maslac koji regenerira i uspostavlja idealnu hidro-lipidnu ravnotežu osjetljive kože usana. U praktičnoj tubici, bogata tekstura formulirana je na bazi jedinstvenog, originalnog Melema s vazelinom, ricinusovim uljem, lanolinom i pčelinjim voskom, koji je sada obogaćen kakao i karite maslacima, te vitaminom E. Ovakva formulacija osim što njeguje, intenzivno obnavlja, omekšava i zaglađuje ispucane usne, osiguravajući im trenutno olakšanje i ljepotu. U dodiru s usnama, Melem Melt-in Butter se topi, a zahvaljujući praktičnom pakiranju precizno se nanosi i razmazuje.

 

„Ovaj Melem odgovor je na mnogobrojne upite naših vjernih potrošača. Već godinama primamo savjete, molbe i prijedloge da Melem uvrsti u svoju ponudu njege usana i jedan ugodan maslac koji će u trenu učiniti čaroliju – smanjiti napetost isušenih usana, intenzivno hidratizirati, obnoviti i zaštititi usne od isušivanja. I to u tubici! To je bila želja koju smo ove godine uspjeli realizirati, nadam se, na veselje svih obožavatelja Melem njege usana“ objasnila je Anamari Halilović, brend menadžerica za Melem.

 

Lako maziva, ugodna tekstura Melem Melt-In Buttera dolazi u praktičnom pakiranju, u tubici od 10 mL, a kao i do sada – Melem može poslužiti i za razne make-up trikove. Tako su beauty hackovi Melem tima vezani uz novi maslac vrlo jednostavni, a korisni: zaglađivanje obrva; korištenje poput primera na kapcima i obrazima; korištenje poput baze za blendanje rumenila ili shimmera; njega ispucale kože lica (nos, brada, usne svih generacija). Pustite mašti na volju i uživajte u Melem nježnosti potpuno sigurni, s odobrenjem dermatologa, u vrhunsku kvalitetu i učinkovitost proizvoda.

 

Melem Melt-in Butter potražite u svim drogerijama i većim trgovinama po neobavezujućoj, preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 5,90 EUR.

Melem,
26. travnja 2024.

Možda će vas zanimati

Istražite sve

Možda će vas zanimati

Istražite sve

Ažuriranja Melem programa vjernosti

Izuzetno nam je zadovoljstvo obavijestiti Vas kako već duže vrijeme predano radimo na osmišljavanju novih alata koji će voditi k unaprijeđenju usluga i pogodnosti u sklopu Melem Kluba.

Klikom na gumb pročitajte uvjete razmjene bodova u Melem Klubu, te saznajte kako se možete predbilježiti za novi program vjernosti.

Saznajte više