Melem SUN formula brončanog tena

Kožu je prilikom prvog izlaganja suncu obavezno potrebno zaštititi dok ne postigne prvu preplanulost te time postane otpornija ne sunce. No bez obzira na to, kožu je tijekom svakog izlaganja suncu potrebno štititi. Melem Sun kolekcija nudi niz proizvoda uz koje ste sigurni na plaži, a koji će vam omogućiti da se s ljetovanja vratite prirodno preplanuli sa sunčanim pramenovima u kosi. I da, Melem proizvodi sigurni su te se preporučuju za osjetljivu dječju kožu!

 

Ovog ljeta Melem nastavlja s prepoznatljivim, njegujućim formulama koje hrane i štite kožu, ali i kosu od sunca. Melem Sun kolekcija nudi paletu proizvoda koji su vašoj koži potrebni ovog ljeta za sigurno izlaganje suncu i postizanje prirodno brončanog tena, ali i zlatnih pramenove u kosi. Noviteti u ponudi su:

Melem Sun vodootporni losion u spreju sa zaštitnim faktorom SPF30, koji pruža učinkovitu zaštitu od UVA i UVB sunčevih zraka. Koktel prirodnih ulja masline i avokada štiti kožu od isušivanja, umiruje i hidratizira dok beta karoten i vitamin E pridonose poticanju prirodne preplanulosti. Lagana, brzo upijajuća formula sa SPF30 jednostavno se nanosi, brzo se upija i ne ostavlja bijeli, masni trag na koži.  

Melem Sun dvofazno ulje u spreju za kožu i kosu sa zaštitnim faktorom SPF6, koje pametnom formulacijom njege kožu i kosu pri izlaganju suncu. Bogata uljna faza njeguje kožu i kosu, dok ih zaštitni faktor blago štiti od UVA i UVB sunčevih zraka, uz potporu beta-karotena i vitamina E kao vrijednih sastojaka za poticanje prirodne preplanulosti kože. Lagana vodena faza osigurava optimalnu hidratizaciju kože i kose uz pomoć pantenola i glicerina. 

Ako ipak pretjerate sa sunčanjem, nova Melem After Sun uljna emulzija obogaćena aloe verom i pantenolom brzo će pružiti olakšanje, umiriti i intenzivno hidratizirati kožu. Lagane, brzo upijajuće teksture, kombinacijom prirodnih emolijensa - ulja sjemenki marelice, badema te karite maslaca, obnavlja hidrolipidni sloj te ostavlja kožu hidratiziranom, obnovljenom i svileno mekom. 

Nove Melem Sun proizvode potražite u drogerijama i većim trgovinama.

Melem,
24. srpnja 2020.

Možda će vas zanimati

Istražite sve

Možda će vas zanimati

Istražite sve

Ažuriranja Melem programa vjernosti

Izuzetno nam je zadovoljstvo obavijestiti Vas kako već duže vrijeme predano radimo na osmišljavanju novih alata koji će voditi k unaprijeđenju usluga i pogodnosti u sklopu Melem Kluba.

Klikom na gumb pročitajte uvjete razmjene bodova u Melem Klubu, te saznajte kako se možete predbilježiti za novi program vjernosti.

Saznajte više