MELEM LITO JE NOSTALGIJA, SMIJEH I ZAŠTITA OD SUNCA

Melem i akademska slikarica Tisja Kljaković Braić su spojili najbolje od ljeta – omiljenu Melem formulaciju obogaćenu sa SPF30, zaštitnim faktorom od UVA+UVB zraka, i šarmantne Tisjine ilustracije koje bude nostalgične uspomene na nezaboravne ljetne trenutke.

Omiljeni «mali» Melem je dobio ljetno ruho, ali i novu formulaciju obogaćenu SPF30, zaštitnim faktorom koji štiti od UVA i UVB zraka. U suradnji s akademskom slikaricom Tisjom Kljaković Braić, Melem donosi na svojim poklopcima vedri duh, dalmatinski šarm i nostalgiju za nezaboravnim ljetnim trenucima. Dobitni spoj – Melem Lito, popravit će vam raspoloženje, a ujedno najnježnije zaštititi osjetljivu kožu i usne od sunčevog značenja.

 

«Ljeto čekamo cijele godine, ono donosi blagostanje, sreću, veselje… Ljeto je more, sunce, dinja, pomidori, kukumari… Ljeto je gužva u splitskoj luci, miris nafte iz dimnjaka trajekta, milijun jezika koji se miješaju sa šumom zrikavaca… Ljeto je sve! Baš kao što je i Melem sve – sve ono što vašoj koži treba ljeti, jednostavna formula moćnog djelovanja i nježnog mirisa koji budi sreću. To je inspiracija iz koje je nastalo čak sedam ilustracija klišeiziranih ljetnih trenutaka u kojima će se svatko moći prepoznati, a izmamit će vam nostalgična sjećanja na sretne, ljetne dane», izjavila je Tisja Kljaković Braić.

 

Odaberite ilustraciju koja će vas razveseliti svaki put kad posegnete za Melemom ili ih jednostavno skupite sve. Poznata Melem formulacija obogaćena sa SPF30 idealna je za zaštitu i njegu usana i kože osjetljivih na sunce. Praktičan je za upotrebu, lako se nanosi i neodoljivo miriše na Melem. Melem Lito potražite ekskluzivno u svim dm prodavaonicama.

Melem Melem,
07. lipnja 2021.

Možda će vas zanimati

Istražite sve

Možda će vas zanimati

Istražite sve

Ažuriranja Melem programa vjernosti

Izuzetno nam je zadovoljstvo obavijestiti Vas kako već duže vrijeme predano radimo na osmišljavanju novih alata koji će voditi k unaprijeđenju usluga i pogodnosti u sklopu Melem Kluba.

Klikom na gumb pročitajte uvjete razmjene bodova u Melem Klubu, te saznajte kako se možete predbilježiti za novi program vjernosti.

Saznajte više