MELEM UŽITAK TUŠIRANJA

U novim, inovativnim "drop stop" tubama Melem predstavlja unaprijeđenu formulaciju gelova za tuširanje.

Prepoznatljivi Melem miris, neodoljivo romantična ruža, nježan badem, avokado i riža, oduševit će svojim bogatim, hranjivim formulacijama kožu, a mirisom zavesti sva osjetila. Obogaćeni prirodnim uljima blagotvornog djelovanja za kožu, svako tuširanje njegovat će kožu, osigurati joj hranjivu njegu i hidrataciju. Osjećaj ugode pratit će vas i nakon tuširanje jer će koža biti glatka, meka i gipka. Odaberite nježan miris Melema ili jedan od gelova s dragocjenim uljima ruže, badema, avokada i riže koji će vam pružiti mirisnu svježinu tijekom dana.

Novo, inovativno pakiranje u luksuznoj tubi sa čepom koji propušta gel samo kod istiskivanja idealno je za sve koji su u pokretu i svoj omiljeni gel žele imati na putovanju, u torbi za vježbanje... 

Priuštite svojoj koži novi Melem užitak tuširanja!

Melem Melem,
07. listopada 2021.

Možda će vas zanimati

Istražite sve

Možda će vas zanimati

Istražite sve

Ažuriranja Melem programa vjernosti

Izuzetno nam je zadovoljstvo obavijestiti Vas kako već duže vrijeme predano radimo na osmišljavanju novih alata koji će voditi k unaprijeđenju usluga i pogodnosti u sklopu Melem Kluba.

Klikom na gumb pročitajte uvjete razmjene bodova u Melem Klubu, te saznajte kako se možete predbilježiti za novi program vjernosti.

Saznajte više