MELEM X BIPA

Nova limitirana kolekcija kreirana samo za nju, #NEPOBJEDIVU

Melem se pridružio kampanji #nepobjedive te je ekskluzivno za Bipu osmislio luksuznu kolekciju, neodoljivo šarmantnog, cvjetnog mirisa koji naglašava žensku snagu i odvažnost.

Kreirana ekskluzivno za #nepobjedive žene i Bipa trgovine, Melem LOVES Women donosi omiljene proizvode u posebno dizajniranim pakiranjima. Poznate Melem formulacije donose bogate, njegujuće teksture i neodoljivo šarmantan, cvjetni miris kojim će svaku ženu nadahnuti da neustrašivo gleda i korača kroz život.

 

 

 

#nepobjedive #nepobjedive

1. Melem Loves Women beauty gel je sve ono što #nepobjedive žene trebaju na početku dana, prije nego što obuku, ili na kraju dana, kad skidaju, svoj nevidljivi plašt superjunakinja i zasluženo se opuste i energiziraju pod toplim tušem.

2. Melem Loves Women losion za tijelo uz ljepotu, pruža i onaj neodoljivi osjećaj #nepobjedive svježine, koja pridonosi samopouzdanju tijekom svakog dana.

#nepobjedive #nepobjedive

3. Melem Loves Women balzam za usne svojom bogatom, obožavanom Melem formulacijom i nježnom aromom pretvara usne u #nepobjedive pred negativnim vanjskim čimbenicima.

4. Uz Melem Loves Women beauty kremu vaše ruke su #nepobjedive - meke, nježne, mladolike i spremne za zagrljaje pune ljubavi i podrške.

#nepobjedive #nepobjedive

5. Melem Loves Women deo roll-on moćno štiti od neugodnih mirisa i pruža osjećaj #nepobjedive cvjetne svježine neophodan svakoj ženi tijekom cijelog dana.

6. Melem Loves Women zaštitna krema idealna je za #nepobjedive žene koje ciljano brinu o svojoj ljepoti i posebnu pozornost poklanjaju učinkovitoj njezi suhih dijelova tijela - ruku, laktova, koljena, peta.

Melem,
20. srpnja 2023.

Možda će vas zanimati

Istražite sve

Možda će vas zanimati

Istražite sve
NOVO

Melem Loves Women deo roll-on, 50 ml

Moćno štiti od neugodnih mirisa i pruža osjećaj #nepobjedive cvjetne svježine neophodan svakoj ženi tijekom cijelog dana.

(0)
/ 6
NOVO

Melem Loves Women zaštitna krema, 35ml

Idealna je za #nepobjedive žene koje ciljano brinu o svojoj ljepoti i posebnu pozornost poklanjaju učinkovitoj njezi suhih dijelova tijela - ruku, laktova, koljena, peta.

(1)
/ 6
NOVO

Melem Loves Women balzam za usne, 4,5g

Balzam koji svojom bogatom, obožavanom Melem formulacijom i nježnom aromom pretvara usne u #nepobjedive pred negativnim vanjskim čimbenicima.

(0)
/ 6
NOVO

Melem Loves Women losion za tijelo

Uz ljepotu, pruža i onaj neodoljivi osjećaj #nepobjedive svježine, koja pridonosi samopouzdanju tijekom svakog dana.

(0)
/ 6
NOVO

Melem Loves Women krema za ruke, 50 ml

Uz Melem LOVES Women Beauty kremu vaše ruke su #nepobjedive - meke, nježne, mladolike i spremne za zagrljaje pune ljubavi i podrške.

(0)
/ 6
NOVO

Melem Loves Women gel za tuširanje, 250 ml

Melem LOVES Women Beauty gel je sve ono što #nepobjedive žene trebaju na početku dana, prije nego što obuku, ili na kraju dana, kad skidaju, svoj nevidljivi plašt superjunakinja i zasluženo se opuste i energiziraju pod toplim tušem.

(0)
/ 6

Ažuriranja Melem programa vjernosti

Izuzetno nam je zadovoljstvo obavijestiti Vas kako već duže vrijeme predano radimo na osmišljavanju novih alata koji će voditi k unaprijeđenju usluga i pogodnosti u sklopu Melem Kluba.

Klikom na gumb pročitajte uvjete razmjene bodova u Melem Klubu, te saznajte kako se možete predbilježiti za novi program vjernosti.

Saznajte više