KOLEKCIJA ZA #NEPOBJEDIVE ŽENE

Predstavljena limitirana kolekcija Melem Loves Women

BIPA je prepoznata po svojoj ružičastoj boji i kampanji #nepobjedive koja za cilj ima osnaživanje žena. Melem već 45 godina njeguje žene, komunicira svakodnevno s njima i razumije njihove potrebe. U Bipa Backstageu predstavljena je sinergija dvaju brendova u obliku posebne njegujuće kolekcije namijenjene ženama, simboličnog imena – Melem LOVES Women. Luksuzna, ružičasta pakiranja skrivaju bogate formulacije, posebno nježnog, ugodnog mirisa. A suradnja ima i društveno odgovoran cilj. Kupnjom svakog proizvoda iz kolekcije, Melem i Bipa podržavaju s 50 centi #nepobjedive žene. Sredstva se odvajaju u fond, a natječaj za prijavu projekata otvorit će se u studenom 2023. godine.

Čarobna kolekcija simboličnog imena Melem LOVES Women dostupna je ekskluzivno u Bipa prodavaonicama, a donosi poznate Melem formulacije bogate, njegujuće teksture i neodoljivo šarmantnog, cvjetnog mirisa koji nadahnjuje ženu da neustrašivo gleda i korača kroz život. Melem LOVES Women kolekcija zato donosi one proizvode koje žene obožavaju i bez kojih ne mogu zamisliti svoje male rituale opuštanja – balzam za usne, nježni gel za tuširanje, losion za tijelo, kremu za ruke, deo roll-on, ali i bogati balzam za ciljanu njegu suhe, osjetljive kože. Razigranog, šarmantnog, cvjetnog mirisa, ova kolekcija uz to što njeguje ujedno ima i društveno odgovornu ulogu.

Od svakog prodanog Melem LOVES Women proizvoda, Melem i Bipa odvajaju 50 centi u fond #nepobjedive. Natječaj za prijavu projekata za donaciju bit će otvoren u studenom, a preduvjet će biti da za isti aplicira žena te da donirana sredstva unaprjeđuju okruženje u kojem žive i rade #nepobjedive žene. Više informacija o inicijativi bit će priopćeno na službenim mrežnim stranicama Bipe i Melema početkom studenog.

 

Potražite Melem LOVES Women u svim Bipa trgovinama i pružite podršku snažnim ženama!

Melem Melem,
04. rujna 2023.

Možda će vas zanimati

Istražite sve

Možda će vas zanimati

Istražite sve
NOVO

Melem Loves Women deo roll-on, 50 ml

Moćno štiti od neugodnih mirisa i pruža osjećaj #nepobjedive cvjetne svježine neophodan svakoj ženi tijekom cijelog dana.

(0)
/ 6
NOVO

Melem Loves Women zaštitna krema, 35ml

Idealna je za #nepobjedive žene koje ciljano brinu o svojoj ljepoti i posebnu pozornost poklanjaju učinkovitoj njezi suhih dijelova tijela - ruku, laktova, koljena, peta.

(1)
/ 6
NOVO

Melem Loves Women balzam za usne, 4,5g

Balzam koji svojom bogatom, obožavanom Melem formulacijom i nježnom aromom pretvara usne u #nepobjedive pred negativnim vanjskim čimbenicima.

(0)
/ 6
NOVO

Melem Loves Women losion za tijelo

Uz ljepotu, pruža i onaj neodoljivi osjećaj #nepobjedive svježine, koja pridonosi samopouzdanju tijekom svakog dana.

(0)
/ 6
NOVO

Melem Loves Women krema za ruke, 50 ml

Uz Melem LOVES Women Beauty kremu vaše ruke su #nepobjedive - meke, nježne, mladolike i spremne za zagrljaje pune ljubavi i podrške.

(0)
/ 6
NOVO

Melem Loves Women gel za tuširanje, 250 ml

Melem LOVES Women Beauty gel je sve ono što #nepobjedive žene trebaju na početku dana, prije nego što obuku, ili na kraju dana, kad skidaju, svoj nevidljivi plašt superjunakinja i zasluženo se opuste i energiziraju pod toplim tušem.

(0)
/ 6

Ažuriranja Melem programa vjernosti

Izuzetno nam je zadovoljstvo obavijestiti Vas kako već duže vrijeme predano radimo na osmišljavanju novih alata koji će voditi k unaprijeđenju usluga i pogodnosti u sklopu Melem Kluba.

Klikom na gumb pročitajte uvjete razmjene bodova u Melem Klubu, te saznajte kako se možete predbilježiti za novi program vjernosti.

Saznajte više