STIGLI SU NAJNJEŽNIJI MELEM DEZODORANSI – LJETO MOŽE POČETI

Neodoljivo nježni i prepoznatljivo mirisni, novi Melem dezodoransi posebno su formulirani kako bi pružili svježinu, a ujedno zaštitili osjetljivu kožu pazuha od isušivanja ili iritacija.

Bez sastojaka koji mogu naštetiti zdravlju kože – alkohola, aluminija i parabena, dermatološki testirani, Melem dezodoransi potpuno su sigurni i za najosjetljiviju kožu, a pritom ne ostavljaju tragove na odjeći. Dolaze u tri oblika – roll-on, stik i sprej, te u četiri mirisne kolekcije – Dragocjena ulja, Ruža, Smilje i Riža. Izvor svježine od sada vam je pri ruci pa ljeto može početi…

Melem je predstavio najnježnije dezodoranse u tri oblika – roll-on, stik i sprej, kako bi svakom pazuhu pružio neodoljivo nježnu njegu i prepoznatljivo mirisnu svježinu. Jedinstvene, dermatološki testirane formulacije ne sadrže sastojke koji mogu nadražiti ili isušiti kožu, poput alkohola, aluminija i parabena. Obogaćeni prirodnim uljima i ekstraktima, Melem dezodoransi ne ostavljaju tragove na odjeći te su nježni za kožu, dok prepoznatljivi mirisi kolekcija Dragocjena ulja, Ruža, Smilje i Riža pružaju neodoljivu svježinu tijekom svih dnevnih aktivnosti.

Tri oblika u svakoj od mirisnih nota, osigurat će neodoljivu dozu svježine za bezbrižno ljeto. Odaberite onaj koji vam najviše odgovara:

Melem deo roll on dragocjena ulja, ruža, smilje i riža Melem deo roll on dragocjena ulja, ruža, smilje i riža

MELEM DEO ROLL-ON nježne je i kremaste teksture jer sadrži dragocjena ulja avokada, pantenol i vitamin E, te pruža hranjivu njegu osjetljivoj koži uz ugodan osjećaj svježine. Ne sadrži aluminij, alkohol i parabene, te je dermatološki testiran. Dolazi u neodoljivim mirisima Melem kolekcija: Ruža, Smilje, Riža i Dragocjena ulja - koji se zbog neutralnog mirisa i jedinstvene Melem formulacije posebno preporučuje za osjetljivu dječju kožu (12+).

Melem deo stick dragocjena ulja, ruža, smilje i riža Melem deo stick dragocjena ulja, ruža, smilje i riža

MELEM DEO STICK formula s dragocjenim uljima, uljem ruže, smilja ili riže pouzdano štiti od neugodnih mirisa i ostavlja prirodan, osvježavajući miris bez ljepljivog osjećaja nakon nanošenja, a posebno se preporučuje osobama s pojačanim znojenjem. Formula bez aluminija, alkohola i parabena dolazi u četiri Melem mirisne kolekcije, a deo stik Dragocjena ulja, zbog svog neutralnog mirisa, idealan je za žene i za muškarce te djecu (12+).

Melem sprej dragocjena ulja, ruža, smilje i riža Melem sprej dragocjena ulja, ruža, smilje i riža

MELEM DEO SPREJ svojom nježnom formulacijom, obogaćenom vitaminom E, pantenolom, ekstraktima aloe vere i pamuka, pruža nježnu puderastu zaštitu pazuha od neugodnih mirisa u prepoznatljivim Melem mirisnim kolekcijama - Dragocjena ulja, Ruža, Smilje i Riža. Bez aluminija, Melem deo sprejevi idealni su izvor svježine u pokretu. Elegantna bočica stane u svaku torbicu.

Nove Melem dezodoranse potražite u svim drogerijama i većim trgovinama.

Melem,
18. lipnja 2020.

Možda će vas zanimati

Istražite sve

Možda će vas zanimati

Istražite sve

MELEM OBAVIJESTI

Doznajte prvi sve novosti o Melem proizvodima, posebnim ponudama i nagradnim natječajima.