STIGLI SU NAJNJEŽNIJI MELEM DEZODORANSI – LJETO MOŽE POČETI

Neodoljivo nježni i prepoznatljivo mirisni, novi Melem dezodoransi posebno su formulirani kako bi pružili svježinu, a ujedno zaštitili osjetljivu kožu pazuha od isušivanja ili iritacija.

Bez sastojaka koji mogu naštetiti zdravlju kože – alkohola, aluminija i parabena, dermatološki testirani, Melem dezodoransi potpuno su sigurni i za najosjetljiviju kožu, a pritom ne ostavljaju tragove na odjeći. Dolaze u tri oblika – roll-on, stik i sprej, te u četiri mirisne kolekcije – Dragocjena ulja, Ruža, Smilje i Riža. Izvor svježine od sada vam je pri ruci pa ljeto može početi…

Melem je predstavio najnježnije dezodoranse u tri oblika – roll-on, stik i sprej, kako bi svakom pazuhu pružio neodoljivo nježnu njegu i prepoznatljivo mirisnu svježinu. Jedinstvene, dermatološki testirane formulacije ne sadrže sastojke koji mogu nadražiti ili isušiti kožu, poput alkohola, aluminija i parabena. Obogaćeni prirodnim uljima i ekstraktima, Melem dezodoransi ne ostavljaju tragove na odjeći te su nježni za kožu, dok prepoznatljivi mirisi kolekcija Dragocjena ulja, Ruža, Smilje i Riža pružaju neodoljivu svježinu tijekom svih dnevnih aktivnosti.

Tri oblika u svakoj od mirisnih nota, osigurat će neodoljivu dozu svježine za bezbrižno ljeto. Odaberite onaj koji vam najviše odgovara:

Melem deo roll on dragocjena ulja, ruža, smilje i riža Melem deo roll on dragocjena ulja, ruža, smilje i riža

MELEM DEO ROLL-ON nježne je i kremaste teksture jer sadrži dragocjena ulja avokada, pantenol i vitamin E, te pruža hranjivu njegu osjetljivoj koži uz ugodan osjećaj svježine. Ne sadrži aluminij, alkohol i parabene, te je dermatološki testiran. Dolazi u neodoljivim mirisima Melem kolekcija: Ruža, Smilje, Riža i Dragocjena ulja - koji se zbog neutralnog mirisa i jedinstvene Melem formulacije posebno preporučuje za osjetljivu dječju kožu (12+).

Melem deo stick dragocjena ulja, ruža, smilje i riža Melem deo stick dragocjena ulja, ruža, smilje i riža

MELEM DEO STICK formula s dragocjenim uljima, uljem ruže, smilja ili riže pouzdano štiti od neugodnih mirisa i ostavlja prirodan, osvježavajući miris bez ljepljivog osjećaja nakon nanošenja, a posebno se preporučuje osobama s pojačanim znojenjem. Formula bez aluminija, alkohola i parabena dolazi u četiri Melem mirisne kolekcije, a deo stik Dragocjena ulja, zbog svog neutralnog mirisa, idealan je za žene i za muškarce te djecu (12+).

Melem sprej dragocjena ulja, ruža, smilje i riža Melem sprej dragocjena ulja, ruža, smilje i riža

MELEM DEO SPREJ svojom nježnom formulacijom, obogaćenom vitaminom E, pantenolom, ekstraktima aloe vere i pamuka, pruža nježnu puderastu zaštitu pazuha od neugodnih mirisa u prepoznatljivim Melem mirisnim kolekcijama - Dragocjena ulja, Ruža, Smilje i Riža. Bez aluminija, Melem deo sprejevi idealni su izvor svježine u pokretu. Elegantna bočica stane u svaku torbicu.

Nove Melem dezodoranse potražite u svim drogerijama i većim trgovinama.

Melem,
18. lipnja 2020.

Možda će vas zanimati

Istražite sve

Možda će vas zanimati

Istražite sve

Ažuriranja Melem programa vjernosti

Izuzetno nam je zadovoljstvo obavijestiti Vas kako već duže vrijeme predano radimo na osmišljavanju novih alata koji će voditi k unaprijeđenju usluga i pogodnosti u sklopu Melem Kluba.

Klikom na gumb pročitajte uvjete razmjene bodova u Melem Klubu, te saznajte kako se možete predbilježiti za novi program vjernosti.

Saznajte više