NOVE BOJE MELEMA

Lips&Cheeks balzami za ljepotu u dva poteza

Melem Lips&Cheeks obavezna su nadopuna svake beauty torbice jer brzo, u dva kratka poteza nude poznatu njegu, ali i promjenu izgleda te donose prirodnu svježinu, opuštenost i lepršavost, ali i puno samopouzdanja… Ovakva dva-u-jedan kombinacija nježnog ruža i rumenila dolazi u dvije nijanse, pažljivo odabrane kako bi pristajale svim tipovima kože, bojama tena ili kose. Osim što daje izgled senzualnih usana, Melem Lips&Cheeks hidratizira i njeguje usne zahvaljujući svojoj formulaciji obogaćenoj hranjivim sastojcima, a visokokvalitetni prirodni pigmenti ostavljaju profinjeni trag boje koja osvježava i pruža mladenački izged. Kada se koristi kao rumenilo, formula se jednostavno blenda na koži i pruža prirodan izgled na licu bez neželjenog masnog traga.

Melem Lips&Cheeks Dreamy Rose idealna je za romantičan, prirodan dnevni izgled jer puderasto ružičasta savršeno osvježava izgled, popunjava prirodan volumen usana te licu osigurava profinjenost i blistavost.

Melem Lips&Cheeks Fresh Magnolia donosi vibrantnu crvenu boju čija se posebna, vatrena nijansa prelijeva poput sutona - od koraljno do senzualno crvene, ovisno o toplini usana i raspoloženju. Idealna je za večernje sate i izlaske, kad želite zablistati svojim najboljim, putenim izgledom. 

 

Melem,
21. veljače 2023.

Možda će vas zanimati

Istražite sve

Možda će vas zanimati

Istražite sve
NOVO

Melem Lips&Cheeks Dreamy Rose 4,5g

Idealan je za njegu usana, na kojima ostavlja decentnu boju, te uljepšavanje obraza, kojima daje profinjenu svježinu.

(22)
/ 2
NOVO

Melem Lips&Cheeks Fresh Magnolia 4,5g

Idealan je za njegu usana, na kojima ostavlja decentnu boju, te uljepšavanje obraza, kojima daje profinjenu svježinu.

(9)
/ 2

Ažuriranja Melem programa vjernosti

Izuzetno nam je zadovoljstvo obavijestiti Vas kako već duže vrijeme predano radimo na osmišljavanju novih alata koji će voditi k unaprijeđenju usluga i pogodnosti u sklopu Melem Kluba.

Klikom na gumb pročitajte uvjete razmjene bodova u Melem Klubu, te saznajte kako se možete predbilježiti za novi program vjernosti.

Saznajte više