Beskompromisna njega za najosjetljiviju dječju kožu

Melem Baby kozmetika nadopunjena je posebno osmišljenim Atopic proizvodima – uljnom kupkom i emolijentnom kremom, razvijenim u suradnji s dermatolozima, kako bi pružili prirodnu, cjelovitu i učinkovitu njegu suhoj i atopiji sklonoj koži već od najranije dobi.

Melem Baby Atopic umirujuća uljna kupka i emolijentna krema za lice i tijelo novi su proizvodi koji nadopunjuju Melem Baby kolekciju kozmetike za prirodnu njegu osjetljive dječje kože.

Razvijeni u suradnji s dermatolozima, Melem Baby Atopic proizvodi pružaju intenzivnu njegu i zaštitu suhe i osjetljive kože, umiruju nadraženu kožu te oporavljaju hidrolipidni sloj kože. Bogati prirodnim sastojcima moćnog djelovanja, poput polidokanola, omega-6 masnih kiselina, ceramida, skvalana, vitamina B3 i kompleksa hranjivih ulja masline, nevena, noćurka i podlanka, pružaju cjelovitu njegu vrlo suhoj i atopiji sklonoj koži već od novorođenačke dobi.

Melem Atopic uljna kupka i emolijentna krema čine prirodni tretman koji već nakon prvog korištenja pruža umirujući učinak. Preporučuje se koristiti oba proizvoda za najbolje rezultate:

1.     Melem Baby Atopic uljna kupka sadrži biljna ulja i polidokanol koji djeluje umirujuće na nadraženu kožu i oporavlja hidrolipidni sloj kože. Dodaje se u vodu za kupanje, ne ispire se nego suši laganim tapkanjem ručnikom te pruža prvo olakšanje i njegu, oporavlja hidrolipidni sloj kože već prilikom kupanja. Unutar tri minute nakon kupanja, za najbolje djelovanje, preporučuje se nanijeti emolijentnu kremu.

2.     Melem Baby Atopic emolijentna krema za lice i tijelo sadrži kompleks prirodnih sastojaka koji trenutno pomažu u smirivanju nadražene i problematične kože, pruža intenzivnu njegu i zaštitu, te umiruje suhu, osjetljivu i nadraženu kožu. Može se koristiti kao primarna njega ili dodatak propisanoj dermatološkoj terapiji. Prirodna formula idealna je za dugoročnu, svakodnevnu upotrebu.

Novi Melem Baby Atopic proizvodi dermatološki su provjereni, ne sadrže konzervanse, bojila niti mirise, a dostupni su na policama drogerija, specijaliziranih trgovina i ljekarni po neobavezujućoj preporučenoj maloprodajnoj cijeni za Melem Baby Atopic kupku od 59,90 kuna te Melem Baby Atopic kremu od 64,90 kuna.

Melem Baby Atopic umirujuća uljna kupka i emolijentna krema za lice i tijelo Melem Baby Atopic umirujuća uljna kupka i emolijentna krema za lice i tijelo
Melem,
25. travnja 2019.

Možda će vas zanimati

Istražite sve

Možda će vas zanimati

Istražite sve

Melem Baby Atopic umirujuća uljna kupka 250 ml

Blago sredstvo za pranje suhe i atopiji sklone kože. Oporavlja hidrolipidni sloj kože i smanjuje osjećaj svrbeža.

(36)
/ 2

Melem Baby Atopic emolijentna krema za lice i tijelo 150 ml

Sadrži djelotvornu kombinaciju prirodnih sastojaka koji imaju funkciju očuvanja zaštitne barijere i sprječavanja isušivanja kože uz dodatak tvari koje potiču obnovu kože. Djeluje umirujuće na suhu, osjetljivu i nadraženu kožu.

(39)
/ 2

Ažuriranja Melem programa vjernosti

Izuzetno nam je zadovoljstvo obavijestiti Vas kako već duže vrijeme predano radimo na osmišljavanju novih alata koji će voditi k unaprijeđenju usluga i pogodnosti u sklopu Melem Kluba.

Klikom na gumb pročitajte uvjete razmjene bodova u Melem Klubu, te saznajte kako se možete predbilježiti za novi program vjernosti.

Saznajte više