U čemu je razlika?

Univerzalna Melem krema vs. Melem Cold Cream

UNIVERZALNA ZAŠTITNA KREMA

Pouzdana zaštita i hidratacija kože od 1977. Patentirana Melem formulacija sadrži lanolin, pčelinji vosak, ricinusovo ulje i vazelin, bez štetnih sastojaka poput konzervansa, silikona i kortikosteroida. Jedinstvena Melem krema intenzivno njeguje, hidratizira i štiti kožu od isušivanja. Omiljena je svim generacijama zbog svoje višenamjenske i učinkovite njege.

 

MELEM COLD CREAM

Inovativna Melem formulacija za intenzivnu hidrataciju i regeneraciju, čak i u ekstremnim vremenskim uvjetima. Univerzalna Melem formulacija obogaćena je visokim udjelom uree, pantenola i alantoina kako bi osigurala trenutno olakšanje i ugodu, ali i zaštitu od negativnih vanjskih čimbenika zaslužnih za iritacije i isušivanje osjetljive kože.

Melem,
12. siječnja 2023.

Možda će vas zanimati

Istražite sve

Možda će vas zanimati

Istražite sve

Ažuriranja Melem programa vjernosti

Izuzetno nam je zadovoljstvo obavijestiti Vas kako već duže vrijeme predano radimo na osmišljavanju novih alata koji će voditi k unaprijeđenju usluga i pogodnosti u sklopu Melem Kluba.

Klikom na gumb pročitajte uvjete razmjene bodova u Melem Klubu, te saznajte kako se možete predbilježiti za novi program vjernosti.

Saznajte više