ZAŠTO ODABRATI LIPS&CHEEKS?

Višenamjenski balzam za prirodan i blistav izgled

Tajna prirodnog i blistavog izgleda žene u pokretu je brza i jednostavna make-up rutina u samo nekoliko poteza i par osnovnih kozmetičkih proizvoda. Minimalistički "no make up look" kreiramo u samo 5 minuta uz pomoć višenamjenskog balzama koji u dva poteza pruža senzualnu boju usnama i osvježava obraze.

Lips&Cheeks balzame možete nanositi na nekoliko načina te se poigrati s intenzitetom boje, ovisno o tome preferirate li suptilniji ili odvažniji izgled. Prvi korak je nanijeti balzam direktno na kožu i usne, te potom prstima lagano utapkati za decentniji izgled uz dašak boje koja će prekrasno naglasiti usne i obraze. Svilenkasta, kremasta tekstura savršeno prijanja na usnicama, dok se tijekom nanošenja na obraze lijepo stapa s kožom i pruža prirodan izgled. 

Za intenzivniji izgled boje te odvažniji, večernji look nanesite i drugi sloj balzama. Formulacija sadrži visokokvalitetne, prirodno derivirane pigmente koji osiguravaju lako nadograđivanje te postojanost boje na koži i usnama.

Osim prstima, proizvod na licu možete blendati i make-up spužvicom. 

Ovaj 2u1 proizvod dolazi u dvije neodoljive nijanse - Fresh Magnolia & Dreamy Rose koje savršeno pristaju baš svakoj boji tena i kose. Odaberite svoju omiljenu ili kombinirajte nijanse za efektniji izgled.

 

 

 

Melem,
21. veljače 2023.

Možda će vas zanimati

Istražite sve

Možda će vas zanimati

Istražite sve
NOVO

Melem Lips&Cheeks Dreamy Rose 4,5g

Idealan je za njegu usana, na kojima ostavlja decentnu boju, te uljepšavanje obraza, kojima daje profinjenu svježinu.

(22)
/ 2
NOVO

Melem Lips&Cheeks Fresh Magnolia 4,5g

Idealan je za njegu usana, na kojima ostavlja decentnu boju, te uljepšavanje obraza, kojima daje profinjenu svježinu.

(9)
/ 2

Ažuriranja Melem programa vjernosti

Izuzetno nam je zadovoljstvo obavijestiti Vas kako već duže vrijeme predano radimo na osmišljavanju novih alata koji će voditi k unaprijeđenju usluga i pogodnosti u sklopu Melem Kluba.

Klikom na gumb pročitajte uvjete razmjene bodova u Melem Klubu, te saznajte kako se možete predbilježiti za novi program vjernosti.

Saznajte više