ZABAVA NA SUNCU BEZ BRIGE ☀️

Otkrijte kako Melem Baby Sun krema čuva naše najmlađe

Zaštitite kožu od štetnih UVA+UVB zraka

Koža djece je tanja i osjetljivija od kože odraslih. Njihovi melanociti, stanice koje proizvode pigment melanin odgovoran za zaštitu od sunca, još su nedovoljno razvijeni. To znači da imaju manje prirodnih obrambenih mehanizama protiv UV zraka.
Osim toga, djeca su posebno podložna opekotinama od sunca. Izloženost jakom sunčevom zračenju može dovesti do bolnih opekotina, crvenila, svrbeža i nelagode. 

MELEM BABY SUN SPF30

Nova Melem Baby Sun zaštitna krema s faktorom 30 idealna je za njegu i hidratizaciju, ali prije svega zaštitu osjetljive kože, lica i tijela od negativnog sunčevog UVA+UVB zračenja.
Ova zaštitna krema obiluje uljem badema, ekstraktom nevena, karite maslacem, pantenolom i aloe verom koji umiruju kožu, čini je gipkom i mekom, dok krema obavlja svoju primarnu namjenu – pruža visoku zaštitu.

Zaštita djece od sunca je presudna, kao i izbjegavanje direktnog izlaganja suncu u razdoblju od 10 do 17 sati. Korištenje pravilne zaštite, hidratizacija i odgovorno izlaganje suncu važni su za dječje zdravlje. Prekomjerno sunčanje ozbiljno ugrožava zdravlje.

Melem,
26. lipnja 2023.

Možda će vas zanimati

Istražite sve

Možda će vas zanimati

Istražite sve
NOVO

Melem BABY SUN zaštitna krema za lice i tijelo SPF30 100 mL

Namijenjena je za intenzivnu njegu i zaštitu osjetljive dječje kože s visokim stupnjem zaštite. Svojom bogatom formulom njeguje i hidratizira kožu dajući joj elastičnost. Formulacija je vodootporna, bez masnog osjećaja i bez ljepljivosti, izuzetno brzo se upija ostavljajući njegovanu kožu zaštićenu od štetnog utjecaja UVA i UVB zraka. Obogaćena je prirodnim uljem badema i ekstraktom nevena, karite maslacem, pantenolom i aloe verom koji dodatno njeguju dječju kožu prilikom izlaganja suncu.

(1)
/ 1

MELEM OBAVIJESTI

Doznajte prvi sve novosti o Melem proizvodima, posebnim ponudama i nagradnim natječajima.