MELEM U BLAGDANSKOM RUHU

Neka kupaonicu ispuni blagdansko ozračje i najnježniji miris Melema

Omiljeni Melem proizvodi iz kolekcije Dragocjena ulja dobili su blagdansko ruho. Na podlozi «od leda i snijega» nalazi se bor složen od kuglica u bojama svih Melem kolekcija – Ruže, Riže, Cold Cream, Marule, Avokada, Sun kolekcije. Svečani ton i blagdansku čaroliju unosi plašt satkan od sitnih, zlatnih zvjezdica u koji su umotani svi proizvodi – balzam za usne, kreme, losioni, deo roll-on, gel za tuširanje pa, čak, i poklon paketi. Neka kupaonicu ispuni blagdansko ozračje i najnježniji miris Melema, a njegovana i zaštićena koža odoli zimskim uvjetima. Slavite blagdane i ljepotu ovom posebnom, ograničenom Melem Dragocjena ulja edicijom dostupnom u svim drogerijama i većim trgovinama.

 

Slavljeničku, jubilarnu 45. godinu Melem završava sa stilom – u ograničenom, blagdanskom izdanju. Omiljena kolekcija Dragocjena ulja tako je dobila posebno, zimsko ruho. Na podlozi «od leda i snijega», u bojama svih Melem kolekcija koje su se do sad našle na policama, složene su kuglice u obliku bora, dok je blagdansku čaroliju unio fini plašt satkan od sitnih, zlatnih zvjezdica.

 

Omiljeni balzam za usne, bogata krema, gel za tuširanje, losion za tijelo i deo roll-on nalaze se na policama u ovom zimskom, blagdanskom pakiranju, baš kao i posebna edicija poklon paketa s Melem potpisom. «Željeli smo zaključiti godinu sa stilom, proslaviti jedinstven uspjeh omiljenog domaćeg kozmetičkog brenda koji već četrdeset i pet godina ima puno povjerenje svojih potrošača, ponuditi im razigranu kolekciju u kojoj će uživati svim osjetilima i koju će rado ovih blagdana poklanjati osobama do kojih im je stalo», poručuju iz Melema.

 

Melem donosi poseban osjećaj njege na kožu, u trenu umiruje, olakšava, omekšava, zaglađuje, njeguje, čini kožu ljepšom. Posebne emocije se razvijaju kad zamiriše poznati miris Melema, nježan, ugodan, puderast… Neka ovi blagdani budu poput Melema, veseli, šareni i razigrani, a opet nježni, topli i mirisni. «Želimo da ih provedete u zagrljaju s dragim osobama, da ne izostane poljubaca, smijeha i veselja», zaključuje Melem tim i svima želi najljepše blagdane i još jednu zdravu, uspješnu i «melemastu» novu godinu.

 

Melem «zimsku» ediciju u ograničenom izdanju potražite u svim drogerijama te većim trgovinama.

Melem,
13. prosinca 2023.

Možda će vas zanimati

Istražite sve

Možda će vas zanimati

Istražite sve

Ažuriranja Melem programa vjernosti

Izuzetno nam je zadovoljstvo obavijestiti Vas kako već duže vrijeme predano radimo na osmišljavanju novih alata koji će voditi k unaprijeđenju usluga i pogodnosti u sklopu Melem Kluba.

Klikom na gumb pročitajte uvjete razmjene bodova u Melem Klubu, te saznajte kako se možete predbilježiti za novi program vjernosti.

Saznajte više