Melem - najnježnija zaštita od sunca za cijelu obitelj

Poznata, blagotvorna Melem formula obogaćena je mineralnim faktorima, njegujućim uljima i biljnim ekstraktima kako bi ovog ljeta pružila koži besprijekornu zaštitu od sunca, potpunu hidrataciju i njegu.

Poznata blagotvorna Melem formula obogaćena je mineralnim faktorima, njegujućim uljima i biljnim ekstraktima kako bi ovoga ljeta pružila koži besprijekornu zaštitu od sunca, potpunu hidrataciju i njegu. Melem Sun linija ne sadrži nano čestice, stoga je idealna za njegu najosjetljivije kože djece i odraslih.

Nova Melem Sun kolekcija tako nudi kreme za zaštitu kože sa SPF30 i SPF50, balzam za zaštitu osjetljive kože usana sa SPF30, a za sve one koji žele poprimiti brončani ten, a pritom biti sigurni da neće izgorjeti na suncu - Melem Sun Protect&Tan booster koji potiče prirodnu preplanulost, a ujedno sadrži SPF30 koji štiti kožu od sunca. 

Nakon cjelodnevnog boravka na suncu kožu je potrebno osvježiti, umiriti i pružiti joj cjelovitu njegu, zato je Melem Sun pripremio suho ulje bogatog sastava koje se trenutno upija u kožu, intenzivno njeguje i pruža ugodan učinak hlađenja.


MELEM MINERALNA ZAŠTITNA KREMA SPF50
Pruža visoku zaštitu od UVA i UVB sunčevih zraka i preporučuje se za intenzivnu njegu najosjetljivije, svijetle puti. Zahvaljujući bogatom prirodnom kompleksu maslinovog, kokosovog, orahovog, avokadovog i ricinusovog ulja te vitamina E, koža je zaštićena od isušivanja, meka i umirena. 

MELEM MINERALNA ZAŠTITNA KREMA SPF30
Pruža zaštitu od UVA i UVB sunčevih zraka i preporučuje se za njegu svijetle puti. Zahvaljujući bogatom, prirodnom kompleksu maslinovog, kokosovog, orahovog, avokadovog i ricinusovog ulja te vitamina E, koža je zaštićena od isušivanja, meka i umirena. 

MELEM SUN PROTECT & TAN BOOST MELEM SPF30
Štiti od UVA sunčevih zraka istovremeno potičući prirodno postizanje brončanog tena luksuznom, njegujućom kombinacijom prirodnih ulja kokosa, oraha, sjemenki maline, ricinusa i koštica marelice. Zahvaljujući umirujućem ekstraktu mrkve i snažnom antioksidansu vitaminu E, koža je zaštićena od isušivanja i prijevremenog starenja. 

MELEM LIP CARE SPF30
Balzam za usne sa zaštitnim faktorom 30 namijenjen je intenzivnoj njezi i zaštiti usana od štetnog utjecaja sunčevih zraka. Zahvaljujući karite maslacu i ricinusovom ulju, te vitaminima A i E, koža usana je zaštićena od isušivanja, nahranjena i njegovana. 

MELEM ULJE POSLIJE SUNČANJA S OSVJEŽAVAJUĆIM UČINKOM
Ima izuzetno njegujuće djelovanje, brzo se upija u kožu i ne ostavlja mastan trag. Koži pruža osvježavajući osjećaj. Zahvaljujući uljima kokosa, jojobe i badema, te ekstaktu nevena, obnavlja kožu, hrani je i čini mekom i gipkom. Lagani osjećaj hlađenja idealan je za njegu poslije sunčanja tijekom toplih, ljetnih dana. 

Novu Melem Sun kolekciju potražite u svim drogerijama ili većim trgovinama.

Melem,
10. lipnja 2019.

Možda će vas zanimati

Istražite sve

Možda će vas zanimati

Istražite sve

MELEM OBAVIJESTI

Doznajte prvi sve novosti o Melem proizvodima, posebnim ponudama i nagradnim natječajima.