Melem - najnježnija zaštita od sunca za cijelu obitelj

Poznata, blagotvorna Melem formula obogaćena je mineralnim faktorima, njegujućim uljima i biljnim ekstraktima kako bi ovog ljeta pružila koži besprijekornu zaštitu od sunca, potpunu hidrataciju i njegu.

Poznata blagotvorna Melem formula obogaćena je mineralnim faktorima, njegujućim uljima i biljnim ekstraktima kako bi ovoga ljeta pružila koži besprijekornu zaštitu od sunca, potpunu hidrataciju i njegu. Melem Sun linija ne sadrži nano čestice, stoga je idealna za njegu najosjetljivije kože djece i odraslih.

Nova Melem Sun kolekcija tako nudi kreme za zaštitu kože sa SPF30 i SPF50, balzam za zaštitu osjetljive kože usana sa SPF30, a za sve one koji žele poprimiti brončani ten, a pritom biti sigurni da neće izgorjeti na suncu - Melem Sun Protect&Tan booster koji potiče prirodnu preplanulost, a ujedno sadrži SPF30 koji štiti kožu od sunca. 

Nakon cjelodnevnog boravka na suncu kožu je potrebno osvježiti, umiriti i pružiti joj cjelovitu njegu, zato je Melem Sun pripremio suho ulje bogatog sastava koje se trenutno upija u kožu, intenzivno njeguje i pruža ugodan učinak hlađenja.


MELEM MINERALNA ZAŠTITNA KREMA SPF50
Pruža visoku zaštitu od UVA i UVB sunčevih zraka i preporučuje se za intenzivnu njegu najosjetljivije, svijetle puti. Zahvaljujući bogatom prirodnom kompleksu maslinovog, kokosovog, orahovog, avokadovog i ricinusovog ulja te vitamina E, koža je zaštićena od isušivanja, meka i umirena. 

MELEM MINERALNA ZAŠTITNA KREMA SPF30
Pruža zaštitu od UVA i UVB sunčevih zraka i preporučuje se za njegu svijetle puti. Zahvaljujući bogatom, prirodnom kompleksu maslinovog, kokosovog, orahovog, avokadovog i ricinusovog ulja te vitamina E, koža je zaštićena od isušivanja, meka i umirena. 

MELEM SUN PROTECT & TAN BOOST MELEM SPF30
Štiti od UVA sunčevih zraka istovremeno potičući prirodno postizanje brončanog tena luksuznom, njegujućom kombinacijom prirodnih ulja kokosa, oraha, sjemenki maline, ricinusa i koštica marelice. Zahvaljujući umirujućem ekstraktu mrkve i snažnom antioksidansu vitaminu E, koža je zaštićena od isušivanja i prijevremenog starenja. 

MELEM LIP CARE SPF30
Balzam za usne sa zaštitnim faktorom 30 namijenjen je intenzivnoj njezi i zaštiti usana od štetnog utjecaja sunčevih zraka. Zahvaljujući karite maslacu i ricinusovom ulju, te vitaminima A i E, koža usana je zaštićena od isušivanja, nahranjena i njegovana. 

MELEM ULJE POSLIJE SUNČANJA S OSVJEŽAVAJUĆIM UČINKOM
Ima izuzetno njegujuće djelovanje, brzo se upija u kožu i ne ostavlja mastan trag. Koži pruža osvježavajući osjećaj. Zahvaljujući uljima kokosa, jojobe i badema, te ekstaktu nevena, obnavlja kožu, hrani je i čini mekom i gipkom. Lagani osjećaj hlađenja idealan je za njegu poslije sunčanja tijekom toplih, ljetnih dana. 

Novu Melem Sun kolekciju potražite u svim drogerijama ili većim trgovinama.

Melem,
10. lipnja 2019.

Možda će vas zanimati

Istražite sve

Možda će vas zanimati

Istražite sve

Ažuriranja Melem programa vjernosti

Izuzetno nam je zadovoljstvo obavijestiti Vas kako već duže vrijeme predano radimo na osmišljavanju novih alata koji će voditi k unaprijeđenju usluga i pogodnosti u sklopu Melem Kluba.

Klikom na gumb pročitajte uvjete razmjene bodova u Melem Klubu, te saznajte kako se možete predbilježiti za novi program vjernosti.

Saznajte više