Pravila nagradnog natječaja: Melem Lips&Cheeks

Pravila nagradnog natječaja: Melem Lips&Cheeks

Članak 1. ORGANIZATOR: Nagradni natječaj priređuje i organizira: Neva d.o.o., Obrtnička ulica 37, HR – 10437 Rakitje, OIB 76563451215Članak 2. TRAJANJE, SVRHA I MJESTO PROVOĐENJA NAGRADNOG NATJEČAJA: Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije Organizatora. Nagradni natječaj traje od 28.02.2023. do 05.03.2023. u 00:00 na servisu Webpower (Melem Newsletter), a odnosi se na cijelo područje Republike Hrvatske.

Članak 3. PODRUČJE PROMOCIJE: Pravila nagradnog natječaja će biti dostupna na web stranici Organizatora.

Članak 4. FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR: Fond nagrada sastoji se od 5 paketa proizvoda koji sadrže Melem Lips&Cheeks Fresh Magnolia i Dreamy Rose za 5 dobitnika/ce. Nagrada se ne može zamijeniti za novac, drugu robu ili drugu uslugu.

Članak 5. PRAVO SUDJELOVANJA: Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koje su pretplaćene na Melem obavijesti, osim članova Organizatora, kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

Članak 6. KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU: Za sudjelovanje u natječaju potrebno je u odgovoriti na zadatak nagradnog natječaja, najkreativniji komentari prema odabiru žirija osvajaju nagradu.

Članak 7. ODABIR DOBITNIKA: Nagrada će se dijeliti prema odluci žirija (bira se najkreativniji odgovor) koji čine 2 člana tvrtke Neva d.o.o. Dobitnik će biti proglašen 08.03.2023. iza 9 h. Dobitnik/ca je autor/ica komentara koji/a osvaja paket proizvoda koji sadrži Melem Lips&Cheeks Fresh Magnolia i Dreamy Rose balzame za usne.

Članak 8. KAKO PREUZETI NAGRADU: Dobitnik nagrade bit će obaviješten na putem mail adrese te će mu nagrada biti dostavljena na kućnu adresu.

Članak 9. SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU: Sudionici koji sudjeluju u nagradnom natječaju ne mogu zahtijevati nagradu drugačiju od one koja je navedena u ovim Pravilima od strane Organizatora. Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju ova Pravila.

Članak 10. PUBLICITET: Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da će se, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime i prezime od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade.

Članak 12. MALODOBNI SUDIONICI U NAGRADNOJ IGRI: Maloljetnici imaju pravo sudjelovati u nagradnoj igri u skladu sa zakonom.

Članak 13. POREZI: Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

Članak 14. U SLUČAJU SPORA: U slučaju spora između Organizatora i sudionika nagradnog natječaja nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Članak 15. MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA: Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradnog natječaja biti obaviješteni putem službene Facebook stranice.

Članak 16. IZMJENE PRAVILA: Organizator zadržava pravo promijeniti pravila natječaja.

Članak 17. ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA: Za potrebe sudjelovanja u nagradnom natječaju Organizator obrađuje poslane osobne podatke osoba koje sudjeluju u natječaju. Obrada osobnih podataka nužna je za pristup ovom nagradnom natječaju, i to obrada sljedećih podataka: ime i prezime te, u slučaju dobitka nagrade, uz ime i prezime i adresa za dostavu nagrade. Organizator jamči zaštitu osobnih podataka u skladu s važećim propisima. Organizator će navedene osobne podatke obrađivati isključivo za potrebe provedbe ovog nagradnog natječaja (izbor dobitnika, obavještavanje o nagradama te preuzimanje nagrade). Po završetku nagradnog natječaja i nakon objave pobjednika podaci sudionika se brišu, a podaci pobjednika se čuvaju u bazi narednih 25 dana zbog ograničenja sudjelovanja u drugim natječajima u tom periodu nakon čega se i oni brišu. Prikupljeni podaci neće se koristiti u bilo koje druge svrhe osim navedenog. Organizator osobne podatke sudionika neće prosljeđivati trećim osobama, osim ako je to neophodno za provedbu nagradnog natječaja ili je takve podatke obvezan dostaviti u skladu s važećim propisima.

Članak 18. NAPOMENA: Ovaj nagradni natječaj organizira, promiče i sponzorira Organizator, a ne Webpower. Webpower, kao neovisni voditelj obrade također obrađuje Vaše podatke (s uvjetima koje ste prihvatili tijekom registracije na društvenu mrežu), no Organizator na takvu obradu podataka nema utjecaj. U odnosu na Organizatora, Vaše podatke koje dajete isključivo društvu Neva d.o.o. za potrebe potpune sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju. Podnošenje podataka za ovaj nagradni natječaj je dobrovoljno. Dobitnici će biti objavljeni putem obavijesti Organizatora, na što su pristali sudjelovanjem u nagradnom natječaju. Ako sudionik smatra da je obrada baze podataka u suprotnosti sa zaštitom njegove privatnosti ili u suprotnosti sa zakonom, može se obratiti Organizatoru ili Agenciji za zaštitu osobnih podataka i zatražiti objašnjenje.

 

DOBITNICI:

Ines Cmigovic

Kristina Tomic Luketic

Vedrana Jurjevic

Andreja Marovic

Tatjana Sikic

Melem,
28. veljače 2023.

Možda će vas zanimati

Istražite sve

Možda će vas zanimati

Istražite sve

Ažuriranja Melem programa vjernosti

Izuzetno nam je zadovoljstvo obavijestiti Vas kako već duže vrijeme predano radimo na osmišljavanju novih alata koji će voditi k unaprijeđenju usluga i pogodnosti u sklopu Melem Kluba.

Klikom na gumb pročitajte uvjete razmjene bodova u Melem Klubu, te saznajte kako se možete predbilježiti za novi program vjernosti.

Saznajte više