Pravila nagradnog natječaja: Melem Ruža

Pravila nagradnog natječaja: Melem RUŽA

Članak 1. ORGANIZATOR: Nagradni natječaj priređuje i organizira: Neva d.o.o., Obrtnička ulica 37, HR – 10437 Rakitje, OIB 76563451215Članak 2. TRAJANJE, SVRHA I MJESTO PROVOĐENJA NAGRADNOG NATJEČAJA: Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije Organizatora. Nagradni natječaj traje od 04.05.2022. do 06.05.2022. u 00:00 na servisu Mailchimp, a odnosi se na cijelo područje Republike Hrvatske.

Članak 3. PODRUČJE PROMOCIJE: Pravila nagradnog natječaja će biti dostupna na web stranici Organizatora.

Članak 4. FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR: Fond nagrada sastoji se od 2 paketa proizvoda koji sadrže Melem Ruža kremu od 35ml, gel za tuširanje, losion za tijelo te balzam za usne za 2 dobitnika/ce. Nagrada se ne može zamijeniti za novac, drugu robu ili drugu uslugu.

Članak 5. PRAVO SUDJELOVANJA: Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koje su pretplaćene na Melem obavijesti, osim članova Organizatora, kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

Članak 6. KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU: Za sudjelovanje u natječaju potrebno je u komentaru nagradnog natječaja odgovoriti na ono što se traži u opisu objave te zapratiti profil i lajkati objavu.

Članak 7. ODABIR DOBITNIKA: Nagrada će se dijeliti prema odluci žirija (bira se najkreativniji odgovor) koji čine 2 člana tvrtke Neva d.o.o. Dobitnik će biti proglašen 09.05.2022. iza 9 h. Dobitnik/ca je autor/ica komentara koji/a osvaja paket proizvoda koji sadrži Melem Ruža kremu od 35ml, gel za tuširanje, losion za tijelo te balzam za usne.

Članak 8. KAKO PREUZETI NAGRADU: Dobitnik nagrade bit će obaviješten na putem mail adrese te će mu nagrada biti dostavljena na kućnu adresu.

Članak 9. SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU: Sudionici koji sudjeluju u nagradnom natječaju ne mogu zahtijevati nagradu drugačiju od one koja je navedena u ovim Pravilima od strane Organizatora. Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju ova Pravila.

Članak 10. PUBLICITET: Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da će se, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime i prezime od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade.

Članak 12. MALODOBNI SUDIONICI U NAGRADNOJ IGRI: Maloljetnici imaju pravo sudjelovati u nagradnoj igri u skladu sa zakonom.

Članak 13. POREZI: Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

Članak 14. U SLUČAJU SPORA: U slučaju spora između Organizatora i sudionika nagradnog natječaja nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Članak 15. MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA: Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradnog natječaja biti obaviješteni putem službene Facebook stranice.

Članak 16. IZMJENE PRAVILA: Organizator zadržava pravo promijeniti pravila natječaja.

Članak 17. ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA: Za potrebe sudjelovanja u nagradnom natječaju Organizator obrađuje poslane osobne podatke osoba koje sudjeluju u natječaju. Obrada osobnih podataka nužna je za pristup ovom nagradnom natječaju, i to obrada sljedećih podataka: naziv profila na Instagramu odnosno ime i prezime te, u slučaju dobitka nagrade, uz ime i prezime i adresa za dostavu nagrade. Organizator jamči zaštitu osobnih podataka u skladu s važećim propisima. Organizator će navedene osobne podatke obrađivati isključivo za potrebe provedbe ovog nagradnog natječaja (izbor dobitnika, obavještavanje o nagradama te preuzimanje nagrade). Po završetku nagradnog natječaja i nakon objave pobjednika podaci sudionika se brišu, a podaci pobjednika se čuvaju u bazi narednih 25 dana zbog ograničenja sudjelovanja u drugim natječajima u tom periodu nakon čega se i oni brišu. Prikupljeni podaci neće se koristiti u bilo koje druge svrhe osim navedenog. Organizator osobne podatke sudionika neće prosljeđivati trećim osobama, osim ako je to neophodno za provedbu nagradnog natječaja ili je takve podatke obvezan dostaviti u skladu s važećim propisima.

Članak 18. NAPOMENA: Ovaj nagradni natječaj organizira, promiče i sponzorira Organizator, a ne Mailchimp. Mailchimp, kao neovisni voditelj obrade također obrađuje Vaše podatke (s uvjetima koje ste prihvatili tijekom registracije na društvenu mrežu), no Organizator na takvu obradu podataka nema utjecaj. U odnosu na Organizatora, Vaše podatke koje dajete isključivo društvu Neva d.o.o. za potrebe potpune sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju. Podnošenje podataka za ovaj nagradni natječaj je dobrovoljno. Dobitnici će biti objavljeni putem obavijesti Organizatora, na što su pristali sudjelovanjem u nagradnom natječaju. Ako sudionik smatra da je obrada baze podataka u suprotnosti sa zaštitom njegove privatnosti ili u suprotnosti sa zakonom, može se obratiti Organizatoru ili Agenciji za zaštitu osobnih podataka i zatražiti objašnjenje.

Dobitnici natječaja: ANTONIJA KELČEC i TIHANA VUČIĆ

Melem,
04. svibnja 2022.

Možda će vas zanimati

Istražite sve

Možda će vas zanimati

Istražite sve
NOVO

Bogata krema za njegu tijela u trudnoći 300 ml

Melem Mama bogata krema za njegu tijela u trudnoći sadrži visoki udio pažljivo odabranih prirodnih sastojaka koji blagotvorno djeluju na održavanje hidratacije, tonusa i zdravlja kože. Karite maslac u kombinaciji s uljima badema, riže i avokada, pružit će osjećaj olakšanja i ugode jer će intenzivno nahraniti kožu te joj osigurati elastičnost. Pantenol, hijaluronska kiselina i alantoin će održati optimalnu prirodnu vlažnost, neophodnu za zaštitu od nastanka strija.

(5)
/ 2
NOVO

Bi-phase oil ulje za njegu tijela i bradavica 150 ml

Melem Mama bi-phase ulje za njegu tijela i bradavica svojom inovativnom prirodnom formulacijom optimalno njeguje osjetljivu kožu trudnica i rodilja. Uljna hranjiva faza sadrži bogati kompleks suncokretovog, nevenovog, rižinog, avokadovog i jojobinog ulja, obogaćen ekstraktom cvijeta mimoze. Vodena hidratantna faza sadrži visokokvalitetan pantenol i hijaluronsku kiselinu za održavanje prirodne hidrolipidne ravnoteže kože.

(5)
/ 2

MELEM OBAVIJESTI

Doznajte prvi sve novosti o Melem proizvodima, posebnim ponudama i nagradnim natječajima.