Pravila nagradnog natječaja: Omiljeni zaštitnik kože i usana

Članak 1. ORGANIZATOR: Nagradni natječaj priređuje i organizira: Nagradni natječaj priređuje i organizira: Neva d.o.o., Obrtnička ulica 37, HR – 10437 Rakitje, OIB 76563451215

Članak 2. TRAJANJE, SVRHA I MJESTO PROVOĐENJA NAGRADNOG NATJEČAJA: Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije Organizatora. Nagradni natječaj traje od 27.1.2023. do 5.2.2023. do 00.00 sata, a odnosi se na cijelo područje Republike Hrvatske.

Članak 3. PODRUČJE PROMOCIJE: Pravila nagradnog natječaja će biti dostupna na internetskoj stranici organizatora (www.melem.com).

Članak 4. FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR: Fond nagrada sastoji se od 1 Melem godišnje zalihe koja sadrži Melem gel za tuširanje Avokado, deo roll-on Avokado, deo sprej Avokado, losion za tijelo Avokado, Melem MEN krema za lice, MEN deo sprej Mystic, gel za tuširanje Mystic, Melem 35ml Avokado, Melem 35ml Classic, Melem Avokado balzam za usne, Melem Baby kupka, Baby prirodno dječje ulje, Melem gel za tuširanje Ruža, losion za tijelo Ruža, balzam za usne Ruža, Melem 35ml Ruža za 1 dobitnika/cu.

Nagrada se ne može zamijeniti za novac, drugu robu ili drugu uslugu.

Članak 5. PRAVO SUDJELOVANJA: Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koje su pretplaćene na Melem obavijesti  (Webpower), osim članova Organizatora, kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

Članak 6. KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU: Za sudjelovanje u natječaju potrebno je poslati fotografiju Melem teglice, nakon čega ćete dobiti povratnu informaciju odgovara li ambalaža traženoj. Ukoliko odgovara, potrebno ju je fizički poslati, o trošku organizatora na adresu tvrtke. Dobitnik potom dobiva poklon paket naveden u Članku 4. 

Članak 7. ODABIR DOBITNIKA: Za sudjelovanje u natječaju potrebno je poslati fotografiju Melem teglice, nakon čega ćete dobiti povratnu informaciju odgovara li ambalaža traženoj. Ukoliko odgovara, potrebno ju je fizički poslati, o trošku organizatora na adresu tvrtke. Dobitnik potom dobiva poklon paket naveden u Članku 4. 

Članak 8. KAKO PREUZETI NAGRADU: Dobitnice/i nagrada biti će obaviješteni putem maila i na web stranici www.melem.com te će im nagrada biti dostavljena na kućnu adresu.

Članak 9. SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU: Sudionici koji sudjeluju u nagradnom natječaju ne mogu zahtijevati nagradu drugačiju od one koja je navedena u ovim Pravilima od strane Organizatora. Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju ova Pravila.

Članak 10. PUBLICITET: Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime i slika profila mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade.

Članak 11. MALODOBNI SUDIONICI U NAGRADNOJ IGRI: Maloljetnici imaju pravo sudjelovati u nagradnoj igri u skladu sa zakonom.

Članak 12. POREZI: Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

Članak 13. U SLUČAJU SPORA: U slučaju spora između Organizatora i sudionika nagradnog natječaja nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Članak 14. MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA: Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradnog natječaja biti obaviješteni putem službene Instagram stranice.

Članak 15. IZMJENE PRAVILA: Organizator zadržava pravo promijeniti pravila natječaja.

Članak 16. ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA: Za potrebe sudjelovanja u nagradnom natječaju Organizator obrađuje poslane osobne podatke osoba koje sudjeluju u natječaju. Obrada osobnih podataka nužna je za pristup ovom nagradnom natječaju, i to obrada sljedećih podataka: ime i prezime te, u slučaju dobitka nagrade, uz ime i prezime i adresa za dostavu nagrade. Organizator jamči zaštitu osobnih podataka u skladu s važećim propisima. Organizator će navedene osobne podatke obrađivati isključivo za potrebe provedbe ovog nagradnog natječaja (izbor dobitnika, obavještavanje o nagradama te preuzimanje nagrade). Po završetku nagradnog natječaja i nakon objave pobjednika podaci sudionika se brišu, a podaci pobjednika se čuvaju u bazi narednih godinu dana zbog ograničenja sudjelovanja u drugim natječajima u tom periodu nakon čega se i oni brišu. Prikupljeni podaci neće se koristiti u bilo koje druge svrhe osim navedenog. Organizator osobne podatke sudionika neće prosljeđivati trećim osobama, osim ako je to neophodno za provedbu nagradnog natječaja ili je takve podatke obvezan dostaviti u skladu s važećim propisima.

Članak 17. NAPOMENA: Ovaj nagradni natječaj organizira, promiče i sponzorira Organizator, a ne Webpower. Webpower, kao neovisni voditelj obrade također obrađuje Vaše podatke (s uvjetima koje ste prihvatili tijekom pretplate na Melem Obavijesti), no Organizator na takvu obradu podataka nema utjecaj. U odnosu na Organizatora, Vaše podatke dajete isključivo društvu Neva d.o.o. za potrebe sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju. Podnošenje podataka za ovaj nagradni natječaj je dobrovoljno. Dobitnici će biti objavljeni putem stranice Organizatora, na što su pristali sudjelovanjem u nagradnom natječaju. Ako sudionik smatra da je obrada baze podataka u suprotnosti sa zaštitom njegove privatnosti ili u suprotnosti sa zakonom, može se obratiti Organizatoru ili Agenciji za zaštitu osobnih podataka i zatražiti objašnjenje.

DOBITNICA NAGRADNOG NATJEČAJA: Željka Žigman

Melem Melem,
27. siječnja 2023.

Možda će vas zanimati

Istražite sve

Možda će vas zanimati

Istražite sve

Ažuriranja Melem programa vjernosti

Izuzetno nam je zadovoljstvo obavijestiti Vas kako već duže vrijeme predano radimo na osmišljavanju novih alata koji će voditi k unaprijeđenju usluga i pogodnosti u sklopu Melem Kluba.

Klikom na gumb pročitajte uvjete razmjene bodova u Melem Klubu, te saznajte kako se možete predbilježiti za novi program vjernosti.

Saznajte više