Pravila nagradnog natječaja: MELEM SUN

Sudjelujte u nagradnom natječaju na Instagramu i osvojite Melem SUN proizvode 🌞

Pravila nagradnog natječaja: MELEM SUN

Članak 1. ORGANIZATOR: Nagradni natječaj priređuje i organizira: Neva d.o.o., Obrtnička ulica 37, HR – 10437 Rakitje, OIB 76563451215

Članak 2. TRAJANJE, SVRHA I MJESTO PROVOĐENJA NAGRADNOG NATJEČAJA: Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije Organizatora. Nagradni natječaj traje od 05.07.2022. do 13.07.2022. do 00:00 na društvenoj mreži Instagram, a odnosi se na cijelo područje Republike Hrvatske.

Članak 3. PODRUČJE PROMOCIJE: Pravila nagradnog natječaja će biti dostupna na web stranici Organizatora.

Članak 4. FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR: Fond nagrada sastoji se od paketa proizvoda koji sadrže dva Melem Sun proizvoda za 9 dobitnika/ce. Nagrada se ne može zamijeniti za novac, drugu robu ili drugu uslugu.

Članak 5. PRAVO SUDJELOVANJA: Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koje su registrirane na društvenoj mreži Instagram (link: www.instagram.com), osim članova Organizatora, kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

Članak 6. KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU: Za sudjelovanje u natječaju potrebno je u komentaru nagradnog natječaja odgovoriti na ono što se traži u opisu objave te zapratiti melem.official profil.

Članak 7. ODABIR DOBITNIKA: Nagrada će se dijeliti prema odluci žirija (bira se najkreativniji odgovor) koji čine 2 člana tvrtke Neva d.o.o. Dobitnik će biti proglašen u roku od 48 sati od završetka objave. Dobitnik/ca je autor/ica komentara koji/a osvaja paket proizvoda koji sadrži dva Melem Sun proizvoda za ukupno 9 dobitnika/ce.


Članak 8. KAKO PREUZETI NAGRADU: Dobitnik nagrade bit će obaviješten na službenom Instagram profilu (objavljen u komentaru nagradnog posta) te će mu nagrada biti dostavljena na kućnu adresu.

Članak 9. SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU: Sudionici koji sudjeluju u nagradnom natječaju ne mogu zahtijevati nagradu drugačiju od one koja je navedena u ovim Pravilima od strane Organizatora. Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju ova Pravila.

Članak 10. PUBLICITET: Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da će se, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime i prezime od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade.

Članak 12. MALODOBNI SUDIONICI U NAGRADNOJ IGRI: Maloljetnici imaju pravo sudjelovati u nagradnoj igri u skladu sa zakonom.

Članak 13. POREZI: Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

Članak 14. U SLUČAJU SPORA: U slučaju spora između Organizatora i sudionika nagradnog natječaja nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Članak 15. MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA: Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradnog natječaja biti obaviješteni putem službene Instagram stranice.

Članak 16. IZMJENE PRAVILA: Organizator zadržava pravo promijeniti pravila natječaja.

Članak 17. ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA: Za potrebe sudjelovanja u nagradnom natječaju Organizator obrađuje poslane osobne podatke osoba koje sudjeluju u natječaju. Obrada osobnih podataka nužna je za pristup ovom nagradnom natječaju, i to obrada sljedećih podataka: naziv profila na Instagramu odnosno ime i prezime te, u slučaju dobitka nagrade, uz ime i prezime i adresa za dostavu nagrade. Organizator jamči zaštitu osobnih podataka u skladu s važećim propisima. Organizator će navedene osobne podatke obrađivati isključivo za potrebe provedbe ovog nagradnog natječaja (izbor dobitnika, obavještavanje o nagradama te preuzimanje nagrade). Po završetku nagradnog natječaja i nakon objave pobjednika podaci sudionika se brišu, a podaci pobjednika se čuvaju u bazi narednih 25 dana zbog ograničenja sudjelovanja u drugim natječajima u tom periodu nakon čega se i oni brišu. Prikupljeni podaci neće se koristiti u bilo koje druge svrhe osim navedenog. Organizator osobne podatke sudionika neće prosljeđivati trećim osobama, osim ako je to neophodno za provedbu nagradnog natječaja ili je takve podatke obvezan dostaviti u skladu s važećim propisima.

Članak 18. NAPOMENA: Ovaj nagradni natječaj organizira, promiče i sponzorira Organizator, a ne Instagram. Instagram, kao neovisni voditelj obrade također obrađuje Vaše podatke (s uvjetima koje ste prihvatili tijekom registracije na društvenu mrežu), no Organizator na takvu obradu podataka nema utjecaj. U odnosu na Organizatora, Vaše podatke koje dajete isključivo društvu Neva d.o.o. za potrebe potpune sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju. . Podnošenje podataka za ovaj nagradni natječaj je dobrovoljno. Dobitnici će biti objavljeni putem Instagram stranice Organizatora, na što su pristali sudjelovanjem u nagradnom natječaju. Ako sudionik smatra da je obrada baze podataka u suprotnosti sa zaštitom njegove privatnosti ili u suprotnosti sa zakonom, može se obratiti Organizatoru ili Agenciji za zaštitu osobnih podataka i zatražiti objašnjenje.

 

Melem Melem,
05. srpnja 2022.

Možda će vas zanimati

Istražite sve

Možda će vas zanimati

Istražite sve
NOVO

Melem SUN za usne SPF 30 s beta-karotenom 4,5g

Balzam za usne namijenjen njezi i zaštiti usana od sunca tijekom cijele godine, a posebice ljetnih mjeseci. Uz Melem Sun Balzam za usne SPF30, obogaćen njegujućim prirodnim uljima i maslacima, beta-karotenom, koktelom vitamin A i E, te zaštitnim faktorom 30, usne će biti izvrsno njegovane, hidratizirane i nahranjene, te zaštićene od negativnog UVA i UVB zračenja.

(6)
/ 3
NOVO

Melem SUN Protect & Tan Boost za poticanje tamnjenja 140ml

Namijenjen je za njegu i zaštitu kože od sunca te postizanje predivnog, prirodno-brončanog tena. Jedinstvena Melem formulacija obogaćena je biranim visokovrijednim prirodnim sastojcima koji blagotvorno njeguju kožu, a ujedno potiču tamnjenje – beta-karotenom te uljima kokosa, oraha, sjemenki maline i marelice. Bogate teksture, Melem se topi u dodiru s kožom, lijepo upija i štiti od UVA i UVB zraka, dehidracije te starenja kože. Predivnog mirisa, Melem pekmez omekšava kožu te joj daje predivnu, svilenkastu teksturu i neodoljivu mladenačku svježinu.

(2)
/ 3
NOVO

MELEM SUN After Sun jogurt 250ml

Osvježavajuća krema za njegu kože nakon sunčanja bogata je visokokvalitetnim prirodnim emolijensima te pantenolom, beta-karotenom i ekstraktom nevena, stoga moćno hidratizira, potpomaže regeneraciju i umiruje kožu. Osim što njeguje, ujedno produžuje ljepotu preplanulog tena. Krema je lagana i brzo se upija u kožu, a nakon nanošenja, koža je ugodno osvježena, meka i neodoljivo Melem mirisna. Osjećaj užitka na koži je divan!

(3)
/ 3

MELEM OBAVIJESTI

Doznajte prvi sve novosti o Melem proizvodima, posebnim ponudama i nagradnim natječajima.