OLAKŠANJE I NJEGA U JEDNOM POTEZU

NOVA MELEM COLD CREAM KOLEKCIJA

 

Poznata Melem formulacija koja se koristi za njegu kože lica i tijela na gotovo 99 raznih načina dobila je svoju novu – Cold Cream formulaciju. Obogaćena visokim udjelom uree, pantenola i karite maslaca, Melem Cold Cream proizvodi trenutno olakšavaju osjećaj suhe kože, umiruju, bogato hrane i hidratiziraju, te kožu čine čarobno mekom i lijepom. Melem Cold Cream idealan je za sve tipove kože, za sve generacije, za sve vremenske uvjete…

 

Melem se vraća tradiciji njege kože – Cold Cream formulaciji osmišljenoj prije gotovo 2 000 godina, a namijenjenoj intenzivnoj njezi suhe, nadražene kože. Ovakva formulacija dobila je simbolično ime zbog osjećaja ugode, istovjetnog hlađenu, nakon nanošenja kreme na osjetljivi dio kože.

 

Poznata Melem formulacija obogaćena je u Cold Cream formulaciji visokim udjelom uree, pantenola i visokokvalitetnim karite maslacem kako bi dodatno poboljšala intenzitet i učinak njege – kako usana, tako i lica i tijela. Tri pažljivo formulirana Melem Cold Cream proizvoda oduševit će vas svojim bogatim teksturama, osjećajem na koži i učinkom:

 

MELEM COLD CREAM hranjivi balzam za usne formuliran je za izuzetno suhe usnice sklone listanju i pucanju. Obogaćen s 2% uree i pantenolom, Cold Cream balzam trenutno zaglađuje, oporavlja, hrani, umiruje i prirodno regenerira usne. Stvara izuzetno ugodan, tanki zaštitni sloj na usnama koji dugotrajno štiti od negativnih vanjskih čimbenika zaslužnih za isušivanje i iritaciju osjetljive kože usana. Pruža savršenu njegu i zaštitu usnama u svim vremenskim uvjetima.

 

MELEM COLD CREAM koncentrirana krema s 5% uree i pantenolom izuzetno je učinkovita za njegu vrlo suhe, osjetljive kože sklone pucanju, kao i kože kojoj je potreban oporavak nakon djelovanja negativnih vanjskih čimbenika – hladnoće, vjetra, sunca. Jedinstvena Melem formulacija obogaćena ureom, pantenolom i alantoinom trenutno umiruje, hidratizira, omekšava, hrani i štiti od isušivanja. Idealna je za njegu kože lica, ruku i tijela u svim vremenskim uvjetima, a posebice kada je koži potrebna zaštita ili brza regeneracija. Preporučuje se i za osjetljivu dječju kožu, od navršene 3. godine.

 

MELEM COLD CREAM hranjiva krema za tijelo svojom bogatom teksturom pruža osjećaj ugode i olakšanja jer intenzivno njeguje suhu i osjetljivu kožu. Formulacija s 5% uree, pantenolom i karite maslacem lijepo se nanosi na kožu, topi se i stvara nježan zaštitni sloj koji štiti od isušivanja. Idealna je za njegu cijelog tijela nakon izlaganja suncu, boravka na vjetru, izlaganju kože izvorima topline ili hladnoće koji utječu na hidrolipidnu barijeru te uzrokuju iritaciju, ljuštenje i perutanje.

 

 

Idealna je i za regeneraciju kože nakon uboda insekata, depilacije, brijanja ili drugih mehaničkih podražaja. Također se preporučuje i kao bogata njega osjetljive dječje kože od navršene 3. godine.

 

Novu Melem Cold Cream kolekciju potražite u svim drogerijama.

 

Melem,
09. lipnja 2022.

Možda će vas zanimati

Istražite sve

Možda će vas zanimati

Istražite sve
NOVO

Melem Cold Cream krema za tijelo 250ml

MELEM COLD CREAM HRANJIVA KREMA ZA TIJELO svojom bogatom formulacijom intenzivno njeguje suhu i osjetljivu kožu te pruža osjećaj trenutnog olakšanja. Bogata krema sadrži kompleks sastojka koji koži osiguravaju hidrataciju, poput pantenola, karite maslaca te uree. Stvara nježan zaštitni sloj i štiti od isušivanja, te potiče brzu regeneraciju. Idealna je za svakodnevnu njegu cijelog tijela, kao i njegu osjetljive dječje kože od navršene 3. godine.

(6)
/ 3
NOVO

Melem Cold Cream koncentrirana krema 35ml

Melem Cold Cream koncentrirana krema s 5% uree i pantenolom izuzetno je učinkovita za njegu vrlo suhe, osjetljive kože sklone pucanju, kao i kože kojoj je potreban oporavak nakon djelovanja negativnih vanjskih čimbenika – hladnoće, vjetra, sunca. Jedinstvena Melem formulacija obogaćena ureom, pantenolom i alantoinom trenutno umiruje, hidratizira, omekšava, hrani i štiti od isušivanja. Idealna je za njegu lica, ruku i tijela u svim vremenskim uvjetima, a posebice kada je koži potrebna brza regeneracija. Preporučuje se i za osjetljivu dječju kožu, od navršene 3. godine. Dermatološki provjereno.

(6)
/ 3
NOVO

Melem Cold Cream hranjivi balzam za usne 4,5g

Formuliran za izuzetno suhe usnice sklone listanju i pucanju. Jedinstvena Melem formulacija obogaćena je s 2% uree i pantenolom kako bi trenutno oporavila, nahranila, umirila i prirodno regenerirala usne.

(10)
/ 3

Ažuriranja Melem programa vjernosti

Izuzetno nam je zadovoljstvo obavijestiti Vas kako već duže vrijeme predano radimo na osmišljavanju novih alata koji će voditi k unaprijeđenju usluga i pogodnosti u sklopu Melem Kluba.

Klikom na gumb pročitajte uvjete razmjene bodova u Melem Klubu, te saznajte kako se možete predbilježiti za novi program vjernosti.

Saznajte više