Melem deo spray smilje 150 ml

(13)

Opis proizvoda

Nježna formula Melem dezodoransa u spreju, obogaćena vitaminom E, pantenolom, ekstraktima aloe vere i pamuka, sa sunčanim i toplim mirisom smilja pružit će ugodnu svježinu i zaštitu od neugodnih mirisa. Ne sadrži aluminij.

Vaša iskustva

(13)

Podijelite vaše iskustvo s ovim proizvodom i osvojite dodatne bodove u Melem Klubu sretnih korisnika.

Igor

Strmec Samoborski

Miris ljeta

Odličan miris koji je iznenađujuće dugotrajan.

5/5
04. studenoga 2022.

Marija

Mostar

😍

Kombinacija od smislja. Oduševljena 😍

5/5
26. siječnja 2022.

Mirjana

Sokolac

Iako ne preferiram deo sprejeve, melem smilje sam dobila na poklon i oduševio me je predivan, svjež miris, i što je najbitnije bez aluminija. Sve preporuke❤️

5/5
04. prosinca 2021.

Vanja

Sjajan

Njezan za kozu i mirise super. Osvjezavajuci

5/5
14. rujna 2021.

MELEM TRENUCI

Inspirirajte se

MELEM TRENUCI

Inspirirajte se

Možda će vas zanimati

Istražite sve

Možda će vas zanimati

Istražite sve
Melem deo spray dragocjena ulja 150 ml

Melem deo spray dragocjena ulja 150 ml

1 / 3

Melem dezodorans u spreju svojim prepoznatljivim, ugodnim mirisom te nježnom formulacijom obogaćenom vitaminom E, pantenolom, ekstraktima aloe vere i pamuka, pruža potpuni osjećaj njege osjetljivog područja pazuha te zaštite od neugodnih mirisa. Ne sadrži aluminij.

(13)
1 / 0
Melem deo spray riža 150 ml

Melem deo spray riža 150 ml

2 / 3

Melem dezodorans u spreju oduševit će sva osjetila svojim profinjenim, puderastim mirisom riže i nježnom formulom obogaćenom vitaminom E, pantenolom te ekstraktima aloe vere i pamuka, za potpuni osjećaj njege osjetljive kože i svježine tijekom cijelog dana. Ne sadrži aluminij.

(13)
2 / 0
Melem deo spray ruža 150 ml

Melem deo spray ruža 150 ml

3 / 3

Melem dezodorans u spreju s profinjenim, romantičnim mirisom ruže, uz nježnu formulu obogaćenu vitaminom E, pantenolom, ekstraktima aloe vere i pamuka, pružit će ugodnu svježinu tijekom cijelog dana, a pritom štiti osjetljivo područje pazuha od neugodnih mirisa. Ne sadrži aluminij.

(13)
3 / 0

Ažuriranja Melem programa vjernosti

Izuzetno nam je zadovoljstvo obavijestiti Vas kako već duže vrijeme predano radimo na osmišljavanju novih alata koji će voditi k unaprijeđenju usluga i pogodnosti u sklopu Melem Kluba.

Klikom na gumb pročitajte uvjete razmjene bodova u Melem Klubu, te saznajte kako se možete predbilježiti za novi program vjernosti.

Saznajte više