Melem deo stick riža 50 ml

(6)

Opis proizvoda

Njegujuća formula s Melem dragocjenim uljem riže pouzdano štiti od neugodnih mirisa i ostavlja prirodan, osvježavajući osjećaj, dok visokovrijedno ulje riže izvanredno njeguje bez ljepljivog osjećaja.

NOVO

Vaša iskustva

(6)

Podijelite vaše iskustvo s ovim proizvodom i osvojite dodatne bodove u Melem Klubu sretnih korisnika.

Blanka

Kastav

predivan miris

Ovo je najbolji dezodorans koji sam ikad imala. Predivan miris, njezan za kozu, moze se koristiti odmah nakon depilacije jer je blag i njezan za kozu pazuha.

5/5
25. kolovoza 2020.

Martina

Super dezodorans

Ne ostavlja tragove, ugodnog mirisa!

5/5
29. srpnja 2020.

Monika

Karlovac

Još jedan vrhunski dezodorans!

5/5
14. srpnja 2020.

Anamarija

Samobor

Pri samom ulasku u dućan sam se zaputila kod polica s dezodoranima te sam pronašla melem deo stick. Odmah sam kupila deo stick od riže i smilja, te s njima ne mogu biti zadovoljnija. Predlažem uporabu svima koji imaju osjetljivu kožu, koja inače reagira s alkoholom, da kupe ovo jer ga ne sadrže te nisu ljepljivi kao roll-on-i koje inače koristim. Miris smilja je blaži od mirisa riže (blaži u smislu da miriše na cvijeće), a riža je pomalo jača te je super kao unisex deo-stick.

5/5
27. lipnja 2020.

MELEM TRENUCI

Inspirirajte se

MELEM TRENUCI

Inspirirajte se

Možda će vas zanimati

Istražite sve

Možda će vas zanimati

Istražite sve
Melem deo stick smilje 50 ml

Melem deo stick smilje 50 ml

1 / 3

Njegujuća Melem formula s dragocjenim uljem smilja pouzdano štiti od neugodnih mirisa i ostavlja neodoljiv, sunčani miris smilja bez ljepljivog osjećaja nakon nanošenja.

(6)
1 / 0
Melem deo stick ruža 50 ml

Melem deo stick ruža 50 ml

2 / 3

Njegujuća Melem formula s dragocjenim uljem ruže pouzdano štiti od neugodnih mirisa i ostavlja nježan, romantičan miris ruže bez ljepljivog osjećaja nakon nanošenja.

(6)
2 / 0
Melem deo stick dragocjena ulja 50 ml

Melem deo stick dragocjena ulja 50 ml

3 / 3

Njegujuća Melem formula s dragocjenim uljima pouzdano štiti od neugodnih mirisa, njeguje i ostavlja prirodan, osvježavajući miris bez ljepljivog osjećaja nakon nanošenja. Neutralnog mirisa, ovaj deo stik je idealan i za žene i muškarce te za osjetljivu dječju kožu (12+).

(6)
3 / 0