Melem deo spray ruža 150 ml

(20)

Opis proizvoda

Melem dezodorans u spreju s profinjenim, romantičnim mirisom ruže, uz nježnu formulu obogaćenu vitaminom E, pantenolom, ekstraktima aloe vere i pamuka, pružit će ugodnu svježinu tijekom cijelog dana, a pritom štiti osjetljivo područje pazuha od neugodnih mirisa. Ne sadrži aluminij.

Vaša iskustva

(20)

Podijelite vaše iskustvo s ovim proizvodom i osvojite dodatne bodove u Melem Klubu sretnih korisnika.

Valentina

Odličan proizvod

Koristim ga neko kraće vrijeme, ali moram pohvaliti miris koji ostaje duže vrijeme na koži. Dugotrajnost je također pohvala u ovim vrućim danima, a poslije brijanja proizvod mogu koristiti bez problema.

5/5
15. srpnja 2021.

Martina

Krizevci

Komplimentan s jos pokojim proizvodom

Kupljen s namjerom da ga pridodam stick verziji. Svakako se odlicno nadopunjuju! Za svjez, postojan miris, bez problema zamijenjuje parfem! ;-)

5/5
21. svibnja 2021.

Karolina

Zagreb

Najpoznatiji miris ruže koji vraća u djetinjstvo.. Kvalitetan dezodorans s kojim se ne može pogriješiti ni u kom smislu! Toplo preporučujem!

5/5
09. travnja 2021.

Ana

Konjščina

Dobro poznata melem formula i njega s neodoljivim mirisom. Preporučila sam svim prijateljicama.

5/5
06. travnja 2021.

MELEM TRENUCI

Inspirirajte se

MELEM TRENUCI

Inspirirajte se

Možda će vas zanimati

Istražite sve

Možda će vas zanimati

Istražite sve
Melem deo spray dragocjena ulja 150 ml

Melem deo spray dragocjena ulja 150 ml

1 / 3

Melem dezodorans u spreju svojim prepoznatljivim, ugodnim mirisom te nježnom formulacijom obogaćenom vitaminom E, pantenolom, ekstraktima aloe vere i pamuka, pruža potpuni osjećaj njege osjetljivog područja pazuha te zaštite od neugodnih mirisa. Ne sadrži aluminij.

(20)
1 / 0
Melem deo spray riža 150 ml

Melem deo spray riža 150 ml

2 / 3

Melem dezodorans u spreju oduševit će sva osjetila svojim profinjenim, puderastim mirisom riže i nježnom formulom obogaćenom vitaminom E, pantenolom te ekstraktima aloe vere i pamuka, za potpuni osjećaj njege osjetljive kože i svježine tijekom cijelog dana. Ne sadrži aluminij.

(20)
2 / 0
Melem deo spray smilje 150 ml

Melem deo spray smilje 150 ml

3 / 3

Nježna formula Melem dezodoransa u spreju, obogaćena vitaminom E, pantenolom, ekstraktima aloe vere i pamuka, sa sunčanim i toplim mirisom smilja pružit će ugodnu svježinu i zaštitu od neugodnih mirisa. Ne sadrži aluminij.

(20)
3 / 0